James Milner i karantene lager humorvideoer

0
828

James Milners videoer fra selvisolasjon er garantert å få deg til å smile i denne vanskelige tiden. – Det er langt fra noen «Kjedelige Milner» videoer vi får se. Han gjør sitt ytterste for å underholde og glede oss og det setter vi stor pris på.

Den pålitelige Liverpool-midtbanespilleren har satt opp et kamera og spilt inn seg selv som rasjonerte hundrevis av teposer. Han har også gått ut i hagen med rosa saks og en linjal for å klippe gresset. – Morsom, men kanskje ikke morsomt nok til å satse på humor som en alternativ karrière.

Les: Judi Dench, Taylor Swift og Idris Elba i årets verste film

Det er rimelig å si at Milner vel og virkelig har satt et smil på ansiktene våre, da vi alle kommer til rette med coronavirus-dilemmaet.

Men selvfølgelig er dette ikke første gang han har gitt oss komediegull.

På sin første dag på Twitter skuffet ikke 34-åringen da han la ut et bilde av seg selv ved siden av et strykebrett. «#TBT til i går …. da jeg ikke var på Twitter!» han skrev.

Og vi kan ikke glemme tiden han hadde et ‘dobbeltkonkurranse’ med dommer Michael Oliver under derbyet i Merseyside i 2018.

Han scoret også et eget mål mot Roma i Champions League i 2018, da forsvarer Dejan Lovren startet en ball i ansiktet og det slo tilbake i nettet.

Les på Sporten: Har satt prislapp på Premier League-stjerne

Det tok ham ikke lang tid å svare med humor på sosiale medier …

«Kanskje jeg har lest feil av dette, men jeg er ganske sikker på at Sadio reagerte på at jeg ikke ble brakt videre.» – (kommentar i «konflikten» mellom Mane og Salah)