Jason Momoa og Peter Dinklage kan kanskje få meg til å se en vampyrfilm

0
701
Jason Momoa og Peter Dinklage

Det er to film/tv serie genre jeg er drittlei. Tenåringer som er sexy vampyrer og tenåringer som kjemper mot Zombier. – Den ekstremt suksessfulle tv serien «Game of Thrones» ga oss minst to nye stjerner Jason Momoa og Peter Dinkage.

Deadline skriver at de to GOT skuespillerne skal være med på filmen «Good Bad & Undead». – De to gjør at vi gleder oss, mens det vi har fått vite av handlingen gjør oss skeptiske.

Les: «Chernobyl» regissør Johan Renck skal lage «The Last Of Us»

Momoa skal spille en tidligere blodtørstig vampyr, som nå har inngått en pakt om å legge menneskeblod på hylla. Dinklage skal spille selveste Van Helsing – den legendariske vampyrjegeren fra Bram Stokers «Dracula»

Monstre og magi
Plottet går som følger: Dinklages Van Helsing er den siste av en lang rekke vampyjegere. Han inngår et noe…vanskelig partnerskap med Momoas vampyr, og sammen svindler de seg fra by til by. Men når en massiv dusør blir satt på vampyrens hode, er plutselig alt og alle i denne farlige verdenen (full av monstre og magi) etter dem.

Max Barbakow (Palm Springs) skal regissere filmen, basert på et manus ført i pennen av Mark Swift og Damian Shannon – duoen som skrev «Freddy vs. Jason», remaken av «Friday the 13th» og «Baywatch»-filmen. Både Momoa og Dinklage står oppført som produsenter. Verken premieredato eller tidspunkt for innspillingsstart er satt, men med tanke på status i verden akkurat nå, regner vi med at det blir litt ventetid…

Les på F7: Derfor er direktesendte opplevelser og spill fremtiden