Jeff Lynne´s ELO slipper nytt album, Out of Nowhere, 1. november

0
711

Tittelsporet har premiere på BBC Radio 2 i dag. Det er også tilgjengelig på alle plattformer og albumet kan forhåndsbestilles fra i dag.

Legenden Jeff lynne følger opp sin utsolgte Europa- og USAturné med sitt nye album Out of Nowhere som slippes 1. november og slippes via Columbia Records. Albumet kan forhåndsbestilles fra og med i dag.

Les: eFotball: Uttak til privatlandskamp mot Spania

Lynnes musikk har berørt publikum i tre generasjoner og kjenner selv han er på toppen av bølgen når det gjelder komponering, fremføring og produsering. Tittelsporet, som har premiere i dag, åpner albumet som består av 10 låter. Som på tidligere album spiller Lynne de fleste av instrumentene selv, noe som også er tilfelle med all vokal. Steve Jay som er tekniker på albumet tilføyer perkusjon.

Albumet kommer som en overraskelse for fansen, men også for artisten selv.

“‘From Out of Nowhere” — that’s exactly where it came from,” sier Lynne. “That’s the first one I wrote for this album and it’s kind of like that.” Tittelsporet er en sang om håp, et tema som går igjen i albumet. “Everybody’s got to have a bit of hope.” Sier Lynne.

Med over 50 millioner solgte album, ELO er en av tidenes mest populære band og har de siste årene fylt stadioner som Wembly, Hyde Park og the Hollywood Bowl.

Les: Beijings flyplass til over 100 milliarder kroner har åpnet

From Out Of Nowhere Tracklist

  1. From Out Of Nowhere
  2. Help Yourself
  3. All My Love
  4. Down Came The Rain
  5. Losing You
  6. One More Time
  7. Sci-Fi Woman
  8. Goin’ Out On Me
  9. Time Of Our Life
  10. Songbird