John Mayer og Grateful Dead noen tanker?

0
420

John Mayer fortalte i 2011 at han hørte mye på Pandora og masse på låten Althea og nå hørte han bare på Grateful Dead og i februar 2015 da John Mayer var på The Late Late Show inviterte han legendariske Bob Weir til en studioforestillingen. Videre ble det om til Dead and Company.

Mange skulle tro at Jerry Garcias plass aldri kunne bli fylt og på mange måter kan det ikke det, men må si at John Mayer har kommet seg inn i rollen uten å spille Jerry Garcia liks, men notert seg hva som gjør at Jerry Garcia hørtes sånn ut.

Diego Maradonas «Guds hånd» VM-drakt selges

Det er mange store meninger online men noen som ikke liker John Mayer fordi han er en litt trøtt pop sanger, men dette er drømmen til John Mayer. Han sa det så flott på en konsert at han lager bare disse pop låtene for å kunne spille blues. Det gjør han til en «sellout» man han bruker mye av populariteten til å spre musikken han forguder.

Tuchel sender en solid advarsel til Chelsea

Som det viser seg er Grateful Dead tidløst og Dead and Company sprer denne musikken til et videre publikum, også virker det veldig som at Bob Weir og John Mayer har det så fett med dette. Alt i alt låter det fett og John Mayer har en voldsom respekt for Jerry Garcia som gjør at han har forberedt seg skikkelig. Han prøver heller ikke å fylle skoa til Jerry Garcia men kaste lys på hans geni.