Johnny Depp krever 450 millioner av ekskona

0
1069
Vi kan skjønne hvorfor Johnny Depp lot seg friste av Amber Heard

Det kan bli veldig dyrt for ekskona til Johnny Depp hvis retten er enige i at Amber Heard løy i sine anklager om en voldelig superstjerne. 

Mens Johnny Depp sin karriere synes å være på vei nedover er tilfelle det motsatte for Amber Heard, som nå trolig vil være i stand til å betale etter hun virkelig har slått igjennom med Aquaman.

Kort og stormfullt ekteskap

Etter å ha vært gift i bare 15 måneder kunne de to i mai 2016 fortelle verden de skulle gå fra hverandre, et par dager senere fikk Amber Heard innvilget besøksforbud mot Johnny Depp og grunnlaget var anklager om vold. – anklager hun trakk tilbake bare et par måneder senere.

Grunnlaget for forlik var på plass og Johnny Depp bladde opp 7 millioner dollar til Heard i januar 2017.

Amber Heard som før hun møtte Johnny Depp stort sett hadde roller i skrekk og zombie filmer fikk et klart løft ved sitt ekteskap og enda et hakk opp etter alt styret rundt skilsmissen. – Alle ved hvem Amber Heard er nå etter å ha vært med i storfilmer som Justice League og Aquaman.

Sett utenfra så alt rolig ut, men så rett før jul skrev Heard en kronikk i Washington Post hvor hun ikke holdt igjen og i detalj beskrev tida etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes fra hennes side.

Johnny Depp har fått nok og magasinet The Blast sitter på rettsdokumenter som sier at 55-åringen gått til sak mot Heard for ærekrenkelse. Skuespilleren krever 50 millioner dollar i erstatning.

Mens rettssaken mellom Depp og Heard pågikk i 2017, hevdet Depps advokater at Heard brukte situasjonen for å oppnå berømmelse og oppmerksomhet. Heard benektet på sin side dette hele veien.

Mye av det samme er også bakgrunnen for det nye saksmålet. Depp har blant annet sitt å si om det ovennevnte intervjuet ekskona gjorde med Washington Post i desember.

«Amber Heard mente å skrive fra perspektivet «en offentlig figur som representerer vold i hjemmet», og hevdet at hun følte «den fulle kraften i vår kulturs vrede for kvinner som snakker ut», da hun omtalte seksuell vold», heter det i rettsdokumentene.

Depp kaller også påstandene mot ham en «forseggjort bløff for å generere positiv publisitet», og mener Heard brukte ham for å fremme sin egen karriere.

«Heard er ikke et offer for vold i hjemmet, hun er gjerningspersonen», står det.