Kongen av romantiske komedier eier storklubb i fullstendig kaos

0
850
Aurelio De Laurentiis

Aurelio De Laurentiis ligner på Chevy Chase i Falcon Crest og lager filmer som er fantastisk slitsomme, filmene har gjort han til en av Italias rikeste. – Han eier fotballklubben Napoli som virkelig er ute og kjøre om dagen.

Her ser du en trailer fra en av hans siste filmen, den handler tydeligvis om den super serie for en jente med navn Natalia.

Les: Sonic the Hedgehog: Vår lille blå venn har fått en ekstrem make-over

 

Det som startet som små drypp av hendelser har utviklet seg til trakassering, streik, hærverk, frykt og en president som sannsynligvis vil ende opp med å selge hele dritten.

Les på Sporten: Napoli planlegger straff for rebelske spillere

SSC Napoli skjelver, som var selve Vesuv som hadde utbrudd

Kalidou Koulibaly er redd og han frykter for sin egen og families sikkerhet, såpass ille er graden og mengden med trusler at han som flere andre spillere i klubben har ansatt livvakter som sørger for sikkerhet døgnet rundt.

Etter Champions League kampen mot Red Bull Salzburg, som endte 2-2, har mange opplevd trakassering, hærverk og til og med innbrudd fra frustrerte fans.

Les: Thierry Henry endelig tilbake i managerstolen

Brasilianske Allan og hans familie opplevde et innbrudd, mens bilen til Piotr Zielinski ble vandalisert. Det ble for mye for Allans høygravid kone, Thaier.

«Det er nok! Det tar over alt og jeg kan ikke ta det lenger», skrev hun på Instagram.

«For det første blir mannen min angrepet. Ikke for det han gjør på feltet, men på grunn av beskyldninger fra noen som vil forvrenge virkeligheten. Jeg blir plaget hver dag på sosiale mediene. I tillegg, mens jeg var og handlet, har folk brutt i hjemmet vårt i dagslys.

«De skapte kaos og rotet med barnerommene. Barna mine gråt, forferdet!»

«Jeg flyktet hjem til Polen»
Ifølge sportsavisen Corriere dello Sport har det kommet så langt at lagkameraten og lederen Lorenzo Insigne måtte ta farvel med kona, som ganske enkelt har flyktet fra byen. Zielinskis kone har reist hjem til Polen i den internasjonale pausen.

Alt dette er knyttet til spillernes mye omtalte reaksjon da klubbpresident Aurelio De Laurentiis beordret hele gjengen på ekstra treningsleir etter Champions League kampen. En «straff» som manager Carlo Ancelotti ikke var enig i.

I går tok rundt 150 frustrerte fans tok turen til Castel Volturno nord for Napoli, der spillerne trener.  Her protesterte de høyt, krevde respekt og ropte «snikmordere !!!» etter troppen.

De Laurentiis har uttalt at han ville ilegge bøter på alle 25 prosent av alles månedslønn. Hvorvidt dette ender med å skje er nok mer tvilsomt, da det seriøst ville sendt stemningen til troppen inn i nok et utbrudd.

Les på Helsesjefen: Stor undersøkelse viser veldig mange er utro

Mannefall
I følge Corriere dello Sport har De Laurentiis tordnet ut i krafttaler at han ikke vil selge i vinterpausen, men det er ikke det samme som å si at ingen vil forlate klubben.

Dries Mertens og José Callejón har ikke blitt enig med klubben om forlengelse. Koulibaly, Fabian Ruiz, Elseid Hysaj og Faouzi Ghoulam er også nevnt som profiler som heller vil forlate hvis det er mulig.

Nå står SSC Napoli overfor to kamper, hvis resultat kan få alvorlige konsekvenser. Først mot AC Milan på San Siro – og deretter mot Liverpool i Champions League. Napoli ligger på 7 plass i Serie A, en plassering som ikke er akseptabelt for Aurelio De Laurentiis, han skal ha gjort det klart for manager Carlo Ancelotti at med mindre klubben får positivt resultat i disse to kampene er på ut porten, i det minste for manageren, det er også godt mulig Aurelio De Laurentiis selger hele dritten.

Det er slettes ikke sikkert den legendariske manageren gidder å bli værende spesielt mye lenger. – Han skal ha fått nok og dessuten har det åpnet seg opp en mulighet lenger nord i Italia.

Paolo Maldini, som kjenner til Ancelotti fra sin tid sammen på det hysterisk gode AC Milan-laget på slutten av 1980-tallet, og siden mesterskaplaget i Champions League 2003 som ble coachet av Ancelotti, er i dag teknisk sjef.

Det går ikke som ønsket i AC Milan om dagen heller og nyutnevnte manageren Stefano Piolis får ikke veldig god tid på seg for å rette opp. Tuttosport mener at Maldini heller vil lokke Ancelotti nordover for å starte arbeidet med å gjøre AC Milan til en stor og ærerik klubb igjen.

Les: Først tok de bort Grid Girls og nå skal de bli miljøvennlige

I Napoili er spillerne er på vei bort. Lederen kan være på vei bort. Og sannheten om presidenten er at han er på vei bort også.

De Laurentiis er tilbudt 560 millioner euro – tilsvarende litt over fire milliarder euro – av familien Al-Thani fra Qatar. Daily Mail skriver at etter det bråket vi har sett nå, vil et salg være sannsynlig.  Angelo Pisani, som tidligere fungerte som talsmann for Diego Maradona da han spilte i klubben sier til avisen at De Laurentiis på vei ut.

«Det antas at Aurelio har mistet ønsket om å investere i Napoli. De Laurentiis må ta stilling til om han vil satse på Napoli eller Bari (Series C-klubben SSC Bari, som De Laurentiis også eier, Sier Pisani, og legger til at to klubber ikke må eies på samme nivå.