Kristofer Hivju er bekreftet til sesong to av «The Witcher»

0
986

Må innrømme jeg er skuffet over sesong en av «The Witcher» , men slik er det med store forventninger. Pressen har stort sett slaktet første sesong og spesielt måten hovedrolleinnehaver Henry Cavill snakker på har irritert kraftig.

Nå blir det trolig bedre når vår favoritt rødskjeggete skuespiller er bekreftet for sesong to.

Les: Orlando Bloom stavet sønnens navn feil i ny tatovering

Det er i forbindelse med produksjonsstarten at Netflix har valgt å komme ut med nykommere i serien. Kristofer Hivju skal spille Nivellen, «The Witcher» casting ansvarlige Sophie Holland har også hentet inn Yasen Atour fra «Young Wallander», Agnes Bjorn fra «Monster» og Paul Ballion fra «Peaky Blinders».


Kristofer Hivju i «Game og Thrones» som Tormund Giantsbane

Henry Cavill (Supermann) er Geralt av Rivia. Også Anya Chalotra, Freya Allan og Joey Batey har overlevd sesong en..

Les på Sporten: Massimiliano Allegri sier han snart er tilbake

Netflix skriver at regi på ulike episoder vil tas hånd om av navn som Stephen Surjik («Umbrella Academy»), Sarah O’Gorman («Cursed»), Ed Bazalgette («The Last Kingdom») og Geeta V. Patel («Meet The Patels»).

Showrunner og eksekutiv produsent for «The Witcher», Lauren Schmidt Hissrich, uttaler i pressemeldingen: «Reaksjonene på første sesong av «The Witcher» la listen høyt for å tilføre nytt talent til andre sesong. Sophie Holland og hennes castingteam har nok en gang funnet de aller beste menneskene til å fylle karakterene, og i hendene på disse dyktige regissørene, er vi glade for å se nye historier komme til liv».