Lucifer Sesong 6: «All bad things must come to an end»

0
663
Lucifer Sesong 6: "All bad things must come to an end."

Det går mot slutten på den meget populære humor/krim serien Lucifer. – som du kan se av plakaten sesong 6 «All bad things must come to an end» har premiere 10.september.


Gitt Lucifers popularitet, er det en overraskelse at showet først ble kansellert av Fox etter tre sesonger. Deretter kom Netflix til unnsetning og har høstet gevinstene fra de to siste sesongene.

Les: Bare Egil og Aslag ute med debutsingel «Pupper og penger»

Det ble opprinnelig kansellert av Netflix etter sesong fem, men støtten fra fans sørget for en sesong seks for et de mest streamede programmene på Netflix.

Som det ofte er tilfellet med de siste episodene av en populær serie, har forfatterne måttet gjøre sitt beste for å prøve å gi den den beste sendingen, slik Lucifer -forfatteren Chris Rafferty kjenner igjen.

«Jeg er hypervitende om publikums tilknytning til disse karakterene og får daglig meldinger om at jeg ønsker at showet skal vare evig. Men verden fungerer ikke sånn,» sa Rafferty.

«Alle gode ting kommer til en slutt. Og målet mitt først på sesong seks var å være oppmerksom på det. Og å hjelpe publikum med å finne en følelse av fred når det er over.»

Les på F7: Ugur Sahin den tyrkiske innvandreren bak korona-vaksinen fra Pfizer/BioNTech har blitt ufattelig rik

Fansen må suge til seg de siste 10 episodene av Lucifer, med et helt spekter av følelser som forventes – handling, hjertesorg, mystikk, humor og mye mer.

Hva skjedde på slutten av sesong fem?


Vi håper dette ikke er en spoiler for noen, men Lucifer (Tom Ellis) er nå Gud etter at han endelig kunne beseire broren Michael. Når vi ser frem til sesong seks, blir det interessant å se hvordan hans himmelske kampanje påvirker romantikken hans med detektiv Chloe Decker (Lauren German).