Mads Hansen blir ny programleder for Farmen på TV 2

0
879

Den tidligere fotballspilleren Mads Hansen tar over stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav, og blir til høsten ny programleder for Farmen på TV 2.

«Vi er utrolig glade for at Mads ønsker å vise at han kan lede en av TV 2s største realitysatsninger og ser frem til at han skal lede Farmen på våre skjermer i høst! Mads er et stort forbilde for unge som tør å stå i viktige samfunnsdebatter».

«I tillegg er Mads en vinnerskalle med et enormt rettferdighetsprinsipp, og akkurat det kan komme godt med når han blant annet skal dømme tvekampene på Farmen. Vi ønsker Mads velkommen som programleder på TV 2 og gleder oss til at han skal få møte deltagerne på Farmen-gården til høsten», sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Les: 29 mai gjenforenes Take That med Robbie Williams

Det kommer vel neppe som noen overraskelse på noen at jeg er den nye programlederen for Farmen! Men spøk til side: Dette er en av de mest prestisjefylte tv-jobbene i Norge. Jeg har sett utallige timer med Farmen opp gjennom årene, og jeg er veldig stolt og smigret over å få denne muligheten. De som forventer en Gaute 2.0 blir nok skuffet, for det er viktig for meg å beholde min egen personlighet oppi alt dette. Men jeg håper alle faste Farmen-seere vil sette pris på det jeg forhåpentligvis kan tilføre programmet, sier Mads Hansen.

Les: Eric Cantona har hovedrollen i Inhuman Resources

Produksjonen av neste sesong av Farmen starter i slutten av juli.