Mai ser imponerende ut for Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount+

0
1062

Mai er selvsagt ikke tiden for å sitte inne og se på TV, men heller være ute og spise softis og slappe av på en uterestaurant med en kald pils.

Personlig setter jeg ikke i gang med noen ting før jeg har sett ferdig Ozark andre del av sesong 2 som har hatt premiere på Netflix på fredag.

Les: Endelig: Röyksopp er tilbake!

Mot slutten av måneden kommer serien som kommer til å sette Disney + tilbake i folks bevissthet. Obi-Wan Kenobi som handler om tiden før Luke Skywalker ble voksen.

Les på F7: Den desiderte ener i Formel 1 sliter skikkelig

Her er mai kalenderen for Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount+


Mørk komedie 2.mai

Búnker, sesong 1 – HBO Max: Búnker er en absurd, mørk komiserie fra Mexico som følger den middelaldrende faren Vladimiro som, etter å ha mistet respekten til sin kone og barn, bestemmer seg for å tilbringe sine dager alene i en gammel bunker i kjelleren.

Storslipp 4.mai
El marginal, sesong 5 – Netflix: Argentinsk serie der det hele startet med at en tidligere politimann infiltrerte et fengsel med veldig farlige fanger. Nå kommer femte sesong.


Summertime, sesong 3 – Netflix: To unge voksne fra forskjellige kår faller for hverandre i løpet av en sommer ved Adriaterhavet.

Les på Sporten: Kalvin Phillips er ikke så fristet av Manchester United lenger

Afrikas jegere, sesong 2-3 – Disney+: Luangwadalen i Zambia er et perfekt jaktområde for noen av Afrikas mest kjente rovdyr. Flokker med løver og villhunder, hyeneklaner og ensomme leoparder kjemper om dominans i et landskap der tørketiden fører byttedyrene til dem.


Dinosaurs, sesong 1-4 – Disney+: Klassikeren fra 1991 returnerer hos Disney+.
Pose, sesong 1-3 – Disney+: Store deler av serien dreier seg om det skeive ballroom-miljøet, og Pose ble promotert som en serie med et rekordstort antall trans og homofile skuespillere


Superkonstruksjoner: Ingeniørkunst, sesong 1 – Disney+: Ny serie som avslører den utrolige ingeniørkunsten bak noen av verdens mest fantastiske konstruksjoner. Verdens største fly, største kuppel, høyeste hus og største romskip er blant superkonstruksjonene som blir analysert med avansert datagrafikk og kommentarer fra eksperter.


Three Families, sesong 1 – Disney+: Abortloven fra 1967 gjorde det lovlig med abort i Storbritannia, men ble ikke innført i Nord-Irland. «Three Families» er lagt til tidsperioden 2013–2019, og forteller den sanne historien om tre kvinner og deres families kamp for å bli hørt i forbindelse med den nye lovendringen i Nord-Irland.

Triller og forbryterhistorie basert på en sann historie 5.mai
The Pentaverate, sesong 1 – Netflix: Etter å ha påvirket verdensbegivenhetene i flere århundrer møter et hemmelig samfunn en trussel fra innsiden. Kan en kanadisk reporter redde dem – og verden?


Clark, sesong 1 – Netflix: Den utrolige historien om den kontroversielle forbryteren og inspirasjonskilden bak uttrykket «stockholmsyndromet».

Storslipp inkludert en helt ny Start Trek serie 6.mai
The Staircase, sesong 1 – HBO Max: The Staircase er basert på den beryktede sanne historien om Michael Peterson, hans store North Carolina-familie, og det mistenkelige dødsfallet til hans kone, Kathleen Peterson.

The Sound of Magic, sesong 1 – Netflix: En tryllekunstner som bor i en nedlagt fornøyelsespark hjelper en vanskeligstilt tenåring med å få håpet tilbake, ved å fjerne det største problemet hennes på magisk vis.


Star Trek: Strange New Worlds, sesong 1 – Paramount+: En helt ny Star Trek-serie! Spin-off fra Star Trek: Discovery og en prequel for Star Trek: The Original Series.


Noughts + Crosses, sesong 2 – HBO Max: Jack Rowan og Masali Baduza er tilbake i rollene som Callum og Sephy i sesong 2 av BBC One-dramaet. Paret prøver desperat å flykte fra Albion på jakt etter et nytt liv sammen.

Storslipp inkludert How i Met Your Father 10.mai
Visitors, sesong 1 – HBO Max: En fantasy-komedie skapt, skrevet og regissert av Simon Astier som også spiller hovedrollen som Richard, en fersk politibetjent som ser to merkelige lys kollidere på himmelen på sin første arbeidsdag.


På eventyr med Gordon Ramsay, sesong 3 – Disney+: Følg Gordon Ramsay på et actionfylt eventyr der han dykker, fisker, leter og hopper ut av helikoptre på jakt etter verdens mest utrolige matopplevelser.


How I Met Your Father, sesong 1 – Disney+: En gang i nær fremtid forteller Sophie sønnen sin historien om hvordan hun møtte faren hans: En historie som sender oss tilbake til nåtiden hvor Sophie og vennegjeng hennes befinner seg i livsfasen der de skal finne seg selv, hva de ønsker å gjøre med livet sitt og finne kjærligheten i en tid med dating-apper og utallige andre muligheter.


Avengers Assemble: Secret Wars, sesong 3-4 – Disney+: Sesonger som opprinnelig ble sendt i 2017 og 2018.

Once Upon a Time in Wonderland, sesong 1 – Disney+: Fantasy-drama som ble sendt tilbake i 2013 – og som kun fikk én sesong.


The Quest, sesong 1 – Disney+: The Quest er en amerikansk fantasy-basert konkurranseserie, filmet på en slottseiendom utenfor Wien, Østerrike.


Oussekine, sesong 1 – Disney+: Oussekine er et tilbakeblikk på det tragiske dødsfallet til Malik Oussekine (Sayyid El Alami) og de dramatiske følgene dette får for hans familie.


Det ville Australia, sesong 1 – Disney+: Det femte kontinentet og dets overraskende og avholdte natur står i fokus i denne HD-serien i fire deler.

En historie om en desperat kvinne 11. Mai
42 Days of Darkness, sesong 1 – Netflix: En kvinne leder et desperat søk etter søsteren som har forsvunnet i en by i Chile, midt i en mediestorm og politiets etterforskning. Inspirert av en ekte sak.

Storslipp med en ny storsatsning fra Netflix 12.Mai
Savage Beauty, sesong 1 – Netflix: En mystisk kvinne med en tragisk fortid infiltrerer en mektig familie med mørke hemmeligheter og et internasjonalt skjønnhetsimperium. Klarer hun å ta hevn?

Super Pumped, sesong 1 – Paramount+: Stjernene Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler og Uma Thurman er med i serien, basert på den sanne historien om Uber-grunnlegger Travis Kalanicks fall fra toppen.


Breeders, sesong 3 – HBO Max: Den britiske, mørke komiserien kaster et smertelig ærlig blikk på livet som foreldre. Sesong 3 starter der sesong 2 sluttet, med Worsley-familiens reaksjoner på at tenåringssønnen Luke slo til sin far, Paul (Martin Freeman).


Wild Romania, sesong 1 – HBO Max: Wild Romania er det mest forseggjorte dokumentarfilmprosjektet dedikert til Romanias natur og dyreliv. Etter tusenvis av kilometer, hundrevis av timer med opptak og mer enn ti år med pre-produksjon, byr dokumentaren på bilder fra spektakulære regioner som aldri før har blitt fanget på kamera.

Blant annet en ettertraktet serie om en advokat i Los Anageles 13.mai
The Lincoln Lawyer, sesong 1 – Netflix: Etter en ulykke starter den populære advokaten i Los Angeles, Mickey Haller, karrieren på nytt – i sin velkjente Lincoln – når han tar på seg en drapssak.

Les på Tyskfotball: Ledet klubben til et historisk Bundesliga opprykk – gir seg på bunn

Bling Empire, sesong 2 – Netflix: Realityserien som følger Los Angeles’ styrtrike asiatiske festløver returnerer for en ny sesong.


Hacks, sesong 2 – HBO Max: Sesong 2 fortsetter der den første sluttet: den legendariske Las Vegas-komikeren Deborah Vance (Jean Smart) og den unge komikeren Ava reiser rundt i landet og jobber med Deborahs nye, dypt personlige stand-up-opptreden.

Den gode samtalen 15.mai
Conversations with friends, sesong 1 – HBO Max: Frances, en 21 år gammel collegestudent, og hennes ekskjæreste og bestevenn, Bobbi, fremfører spoken word-poesi sammen i Dublin der de blir kjent med forfatteren Melissa og mannen hennes Nick. Mens Melissa og Bobbi flørter åpenlyst med hverandre, innleder Nick og Frances en intens hemmelig affære som overrasker dem begge.

Vampyrer og tidsreisende 16.mai
The Time Traveler’s Wife, sesong 1 – HBO Max: En intrikat og magisk kjærlighetshistorie, basert på den bestselgende romanen av Audrey Niffenegger. Serien forteller historien om Clare og Henry, og utfordringen i ekteskapet deres… tidsreising.

Vampire in the Garden, sesong 1 – Netflix: japansk anime-serie som skal være både mørk og rørende.

Den gode samtalen 17.mai
The Future Diary, sesong 2 – Netflix: I denne realityserien møtes fremmede mennesker og får en dagbok som inneholder oppskriften på deres helt egen kjærlighetshistorie. Vil det oppstå ekte følelser?

Storslipp og animert utgave av «Guardians of the Galaxy» 18.mai
Dollhouse, sesong 1-2 – Disney+: Amerikansk science fiction-serie fra tilbake i 2009.


Life & Beth, sesong 1 – Disney+: Historien om Beth, en kvinne som lever det som ser ut til å være et perfekt liv. Hun har en vellykket jobb som vindistributør, er i et langsiktig forhold med en suksessfull kjæreste, og bor på Manhattan. En uventet hendelse gjør at hun innhentes av fortiden, og livet hennes endrer seg fullstendig.


Guardians of the Galaxy: Mission Breakout, sesong 2-3 – Disney+: Nok en animert serie fra Marvel-universet.


Alaskas siste utpost, sesong 1-3 – Disney+: På en øde øy i det iskalde vannet sørøst i Alaska kjemper en gruppe mennesker for å leve av landet og sjøen.

En svært spesiell serie 20.Mai
Love, Death & Robots – bind 3 – Netflix: Skremmende vesener, ondskapsfulle overraskelser og svart komedie møtes i denne antologien for voksne bestående av animerte historier.

23.mai
Ghost in the Shell: SAC_2045, sesong 2 – Netflix: I år 2045 vender den kybernetiske leiemorderen Motoko Kusanagi tilbake til seksjon 9 for å konfrontere en ny farlig trussel: ettermenneskene.

Storslipp 25.mai
Somebody Feed Phil, sesong 5 – Netflix: Phil Rosenthal, mannen bak Alle elsker Raymond, reiser verden rundt for å oppleve lokal mat og kultur i blant annet Bangkok, Lisboa og Mexico by.


Alive & Kicking, sesong 1 – Disney+: Alive and Kicking er en spansk TV-serie som handler om fem tenåringer som rømmer fra et psykisk helsesenter.


Apocalypse: Hitler Takes On The West, sesong 1 – Disney+: Den 10. mai 1940: Hitler utfordrer Vesten. Nazistenes stridsvogner og fly angriper landsbygd og byer i Belgia, Nederland og Nord-Frankrike. I Dunkirk, som har blitt en flaskehals, flykter 330 000 britiske og franske soldater i kaoset.


Ant-Man, sesong 1 – Disney+: Kortfilm-serie om Ant-Man.


Avengers: Secret Wars, sesong 1 – Disney+: Enda mer Marvel!


Villdyrenes rike, sesong 1-2 – Disney+: Vi får servert mer drama fra Mombo i Nord-Botswana. Der freden aldri er langvarig, og makten har sin pris.


The Chi, sesong 4 – Disney+: The Chi er en amerikansk drama-serie laget av Lena Waithe om livet i et nabolag på sørsiden av Chicago. Nå kommer 4. sesong hos Disney+.


Wu Tang: An American Saga, sesong 1 – Disney+: Lagt til kokainepidemien i New York på starten av 90-tallet. Den tar for seg dannelsen av rapgruppen Wu-Tang Clan, en visjon som Bobby Diggs, også kjent som The RZA, hadde.

Gigantserien Stranger Things er tilbake 27.mai
Stranger Things, sesong 4 – Netflix: Hurra, fjerde sesong er omsider her! Det har gått seks måneder siden Kampen om Starcourt, og i etterdønningene er vennegjengen separert for første gang.

Obi-Wan Kenobi, sesong 1 – Disney+: «Obi-Wan Kenobi» starter ti år før de dramatiske hendelsene i «Star Wars Episode III: Sithene tar hevn» der Obi-Wan Kenobi gikk på sitt største nederlag – fallet til og sviket fra hans nærmeste venn og Jedi-lærling, Anakin Skywalker, som gikk over til den mørke siden og ble Sith Lord Darth Vader.