Man skjønner James Bond blir rimelig mørk når Billie Eilish lager tittellåta

0
1620

Det må være vanskelig for Billie Eilish å fortsette å være så trist etter å ha fått en så vanvittig stor suksess i meget ung alder. – Daniel Craig spiller James Bond for siste gang så vi kan regne med 007 får en behandling som står i stil til filmens tittel og Eilish sine melankolske sanger.  

Nå er «Bad Guy»-sangerinnen allerede 18 år gammel og snart voksen, hun har fått æren av å stå for det prestisjetunge oppdraget å lage en tittellåt til den nye James Bond-filmen, «No Time To Die».

Les: Rush-trommis og låtskriver Neil Peart er død

 

– Det eneste som overrasker litt med valg av artist er målgruppen for James Bond filmer som er eldre og med mer mannlig bias enn de som normalt hører på de uendelig triste sangene til Billie Eilish. Hennes debutplate  «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» beviste at flere enn triste småjenter liker låtene hennes, de gikk til topps både i England og i USA.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

“No Time To Die” JAMES BOND. AND I AM SINGING THE THEME SONG. 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 WHAAT

Et innlegg delt av BILLIE EILISH (@billieeilish)

Den 26 januar er det klart for Grammy i Staples Center i Los Angeles, også her bryter Billie Eilish noen barrièrer. – Hun er den yngste artisten noen sinne som har blitt nominert i de fire hovedkategoriene, hun fikk totalt seks nominasjoner.

Deler av «No Time To Die» – som har premiere den 3. april – er spilt inn i Norge, noe som skaffet produsentene hyppige medieoppslag sist vinter.

Daniel Craig er James Bond for aller siste gang og den store skurken denne gangen spilles av Rami Malek, sist sett som Freddie Mercury i «Bohemian Rhapsody».

Vi gleder oss som et barn på julaften og da ikke som en liten jente.