Matthew McConaughey blir med å kjøpe Washington Commanders

0
289

Filmstjernen Matthew McConaughey som har sluttet å ta av seg skjorta i nyere filmer har i flere år vært en fan av Washington Commanders og nå blir han med musikk og Hip Hop-entreprenør Jay-Z og Amazon eier Jeff Bezos inn i eierlosjen.

Jeff Bezos og Jay-Z, bestemte seg for en stund siden å gå sammen for å kjøpe Washington Commanders, har en ny alliert i den Oscar-vinnende skuespilleren Matthew McConaughey. «Matthew har alltid vært en stor fan og båndene hans til laget er tette og de går langt tilbake i tid,» sa en kilde til en erkekonservative avisen New York Post.

«De støtter stiftelsen hans og han er gode venner med Dan Snyder. Han og Camilla (Alves, kona hans) var på Dans yacht under fjorårets Super Bowl,». – Et merkelig vennskap, Commanders eieren er en drittsekk av dimensjoner!.

Les: Antonio Conte tar med seg 700 millioner på jakt i Everton

Matthew har vært Washington-fan siden han var barn
Selv om McConaughey ble født i Texas, har han vært Washington-fan siden han var liten da de ble kalt Redskins, og favorittspilleren hans var LB Chris Hanburguer. Skuespilleren er også medeier i MLS-laget Austin FC.

McConaughey slutter seg til gruppen som ønsker å legge inn et bud på å kjøpe de nå Commanders, som forventes å bli presentert neste januar.

Dan Snyder, lagets nåværende eier, har en rekke påstander mot seg om seksuell overgrep, har skapt en giftig arbeidsplass og forholdet hans til andre eiere er elendig. – Det er dårlig for business! (hvis du lurer)

Les på F7: Supermodell Gigi Hadid sletter Twitter

Brooklyn Nets spiller Kevin Durant, som er en livslang fan og som har økonomien i orden og også har vist interesse for å være en del av kjøpegruppen.

«I en perfekt verden ville jeg vært en del av det,» sa Durant. «Jeg vil gjerne gjøre det. Jeg vil gjerne gi litt av pengene mine for å være en del av «kommandantene», men vi får se. Jeg håper det er noen hyggelige folk. Jeg hørte Bezos og Jay-Z, men du vet aldri.»

Les: Sky Sports: Manchester United endrer planen på overgangsmarkedet

Snyder kjøpte laget for 800 millioner dollar i 1999, men Forbes har for tiden verdsatt det til 5,6 milliarder dollar.