Mesut Özil lar seg friste av e-sport

0
389
Mesut Özil

Den tyske ballmagikeren Mesut Özil biter tenna sammen og blir værende i Tyrkia. – Men når det er slutt er det e-sport som gjelder.

Mesut Özil kommer neppe til å spille for flere klubber som fotballspiller, men skal etter planen gå mer inn i e-sport når karrieren er over.

På slutten av sesongen ble 33 år gamle Mesut Özil kastet helt ut i kulden i Fenerbahce, hvor han fortsatt har to år igjen av kontrakten.

Les: Real Madrid-supporterne fikk beskjeden de har ventet så gruelig lenge på

Pilen peker imidlertid ikke i retning av et skifte bort derfra, sier Özils agent Dr Erkut Sogut i et intervju med The Telegraph.

– Jeg tror ikke han kommer til å spille fotball i noen annen klubb lenger. Jeg kan ikke se det. Det kommer til å bli Fenerbahce, og det er det også.

– Han vil gå mer inn i e-sport, spille selv og kanskje bli proff innen e-sport. For å være ærlig er han veldig god i Fortnite, og jeg ville ikke bli overrasket om han en dag konkurrerer.

– Han eier et lag, M10 Esports, og han har spillere. Han har et gamerhus i Tyskland. Han har Fifa og Fortnite, sier agent Dr Erkut Sogut.