Nå gleder vi oss enda mer til Obi-Wan Kenobi serien

0
844

Obi-Wan Kenobi offisielle rollebesetning bringer tilbake noen kjente Star Wars-ansikter.


Obi-Wan Kenobi er en av de mest spennende kommende Star Wars Disney +-showene og det med god grunn. Ewan McGregor kommer tilbake som Obi-Wan, en karakter han briljerte i prequel-trilogiene.

Les: John Arne Semundseth Riise skilt for tredje gang

Selv om showet heter Obi-Wan Kenobi, er det ikke bare han i det. Nei, vi får ikke en Alan Bennett-stil som tar hodet med bare Kenobi i en Tatooine-hule i skjul, men en rik frittstående serie som er fullpakket med nye og gamle karakterer.

Den offisielle spillelisten er avslørt, og det er noen kjente ansikter som kommer tilbake. Hayden Christianson er tilbake som Darth Vader .. eller som Anakin. Det er sannsynlig at vi vil se ham som sistnevnte i mulige tilbakeblikk, selv om han var en anstendig tøff tilstedeværelse da han til slutt brukte Vaders drakt i Revenge of the Sith. Det er flott å se ham tilbake, selv om stort sett alle visste at det skjedde.

Det vi ikke visste var at Joel Edgerton og Bonnie Piesse ville være tilbake.

De ble sist sett på som Lukas adoptivforeldre Owen og Beru, i det ganske fryktelige Attack of the Clones. Selv om vi alle vet at det ikke er noen lykkelig slutt for dem – der dør dødsfallet til Lukas store Star Wars-eventyr – det vil være flott å se hva som skjer med dem i forkant av Episode IV.

Det er også en liste med nye karakterer: O’Shea Jackson Jr, Kumail Nanjiani, Benny Safdie, Rupert Friend, Sung Kang og Simone Kessell har alle blitt kastet i ukjente roller. Indira Varma har også blitt kastet, og det ryktes sterkt at hun skal spille Satine Kryze, som sist ble sett i The Clone Wars animerte show og har sterke lenker til Kenobi. Hvis dette er tilfelle, bringer Disney igjen sine animerte karakterer til live action – noe det gjorde med Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) og Ahsoka Tano (Rosario Dawson).

Obi-Wan Kenobi vil være seks episoder lang og begynner å skyte i april. Den vil bli utgitt på Disney Plus i 2022.