Netflix har bestemt seg for å lage «BioShock»-filmen

0
512
Bilde: Netflix

Ofte blir filmer basert på spill en skuffelse for fansen, men ikke alltid. – Det lover godt nå som Netflix og Take-Two Interactive går sammen om å lage «BioShock»-filmen. – Ideen er at filmen vil bli bedre hvis spillutviklerne faktisk er med på arbeidet med filmen.

Det kommer nå en strøm av spill som blir film eller tv serier

‘BioShock’-serien, som i mange år var «benchmark» innen videospill – hovedsakelig i sjangeren First Person Shooter – vil nå filmverdenen. Live-action-filmen er i hendene på Netflix, som i nyere tid har styrket sine avtaler med flere spillselskaper om å tilpasse flere titler til serier eller filmer.

Les: 50 cent er opp ned under Superbowl «halftime show»

Strømmegiganten har inngått samarbeid med Take-Two Interactive, spillets morselskap, for å utvikle et potensielt filmunivers. Vertigo Entertainment og Take-Two vil fungere som produsenter.

«Vi tar alle valg, men til slutt tar valgene våre oss», skrev selskapet på Twitter. «Netflix + BioShock. Vil du være så snill å følge med?»

For øyeblikket er det ingen skribenter eller filmskaper om bord. Samarbeidsavtalen har vært på plass i snart ett år. – Det er forventet at det begynner å knyttes navn til prosjektet i løpet av våren.

Er BioShock 4 på vei?
BioShock ble utgitt i 2007 som den åndelige etterfølgeren til SystemShock. Fortsatt befinner spillet seg på lister over de beste videospillene som noen gang er laget.

Satt i en fiktiv undervannsby kalt Rapture, ble spillere på mystisk vis dratt ned i dypet bare for å oppdage en opprivende historie om hvordan en by ment å tjene som en trygg havn for de rike og mektige ble forvandlet til et undersjøisk helveteshull, hjemsøkt av skremmende kjemper kalt Big Daddies.

Når kommer BioShock ut på Netflix?
Spillet har solgt millioner siden den første utgivelsen og ble fulgt av to spilloppfølgere – BioShock 2 og BioShock Infinite – som utvidet det dystopiske landskapet da det kombinerte action, sci-fi og skrekk.

Les på Sporten: Tre storklubber vil redde Ronaldo fra Europa League

«Netflix er blant de beste og mest fremtidsrettede historiefortellerne innen all underholdning i dag. Vi er henrykte over at de deler vår visjon og forpliktelse til BioShock-serien, som er elsket av millioner av fans rundt om i verden,» Take-Two CEO Strauss sa Zelnick i en uttalelse.

«2Ks Cloud Chamber-studio er dypt i aktiv utvikling på neste iterasjon av serien, og sammen med vårt partnerskap med Netflix er vi fortsatt svært sikre på at BioShock vil fortsette å fengsle og engasjere publikum som aldri før.»

Så langt har ikke Netflix sagt noe om når filmen kommer.