Nike’s «Stranger Things» sko har en nostalgisk skjønnhet

0
1207

Både serien og skoene er tenkt å ta deg tilbake til midten av 80-tallet, du har akkurat fått satt inn nye batterier i din Walkman, skinnjakken er alt for varm og det du har i året er høy eksplosivt. 

Nå, nå kan du gjenoppleve 80-tallet igjen, takket være Nike’s samarbeid med retro horror hyllesten som er Stranger Things. Det nye sko-serien tilbyr to forskjellige nye utseende for tre klassiske Nike trenere: Cortez, Blazer og Tailwind serien.

Les: Tett mellom nyheter på Netflix og HBO i juli

Stranger Ting: Sesong 3 er her – den ble lansert på Netflix 4. juli samtidig som tanks rullet inn i Washingtons gater til ære for verdens første orange president.

Den første kolleksjonen  er basert på navnet på skolen, Hawkins High School kolleksjon, og har grønn og oransje fargevalg, som skolens farger. .

Den andre samlingen handler om den tredje sesongen og heter OG Pack. Den er basert rundt fargene rød, hvit og blå, og legger til amerikanske flagg – gitt deler av handlingen i sesong tre er basert rundt uavhengighetsdagen den 4. juli.

Nike Air Tailwind 79 OG Stranger Things Independence Day

Les på F7: Du har rett hvis du synes juni var vått

Nike forklarer hvordan Stranger Things ‘1985: bindes sammen med «Idrettsverdenen i 1985 som var i en radikal forandring.

«På Nike, 1985 var året som Air begynte å ta form (realisert to år senere i Air Max I) og da den ikoniske Dunk dukket opp på basketballbaner.
«Samtidig forble Cortez, Blazer og Tailwind sport en rett autentisitet til Stranger Things-samlingen.»

Air Tailwind Qs Hh stranger Things

Les på Sporten: Bekreftet: Arsenal signerer diggbar gigantavtale