Ny «Hunger Games» bok blir film

0
1119
Donald Sutherland som President Coriolanus Snow.

Suzanne Collins som er forfatteren bak «Hunger Games» har til stor glede for fansen ikke sluttet å skrive. Filmene har vært så fantastisk populære at de har bestemt å lage film av en bok som ikke enda er skrevet.

Det vi vet er at den nye boken og dermed også filmen er i Panen og at tittelen på boken er «En ballade om sangfugler og slanger».

Les: Stellan Skarsgård takket ja til Star Wars

Det vi vet er handlingen kommer 64 år før vår heltinne Katniss Everdeen får slutt på «The Hunger Games» – Vi følger president Coriolanus Snow som 18 åring og vi får trolig svar på hvorfor han har blitt som han har blitt og hvorfor de startet med de groteske lekene.

Perioden som handlingen hentes fra kalles «de mørke dagene», hvor landet kjemper for å komme seg på fote etter en ødeleggende krig.

Filmselskapet Lionsgate har hyret inn regissør blir Francis Lawrence, som også sto bak «Hunger Games»-filmene «Catching Fire» og den todelte finalen «Mockingjay». – Manusforfatteren Michael Arndt og produsenten Nina Jacobson har også god erfaring med «Hunger Games»

De fire tidligere filmene sto globalt for et beløp som tilsvarer nærmere 32 milliarder kroner til billettlukene. Bøkene er solgt i over 100 millioner eksemplarer og er oversatt til 52 språk.

Les på Sporten: Mike Tysons hashfirma vil kjøpe Camp Nou