Ny katastrofe fra skaperne av Bølgen og Skjelvet

0
1079

Det kan virke som om Fantefilm har spesialisert seg på katastrofer, det er ikke helt sant for de har andre typer filmer på samvittigheten, men vi er veldig glade for at de har blitt så gode til å få adrenalinet til å pumpe. 

En ny norsk katastrofefilm ved navn «Nordsjøen» er på vei! Det skriver Fantefilm i en pressemelding i dag:

Les: Suksess i USA for den «norske» skrekkfilmen «Scary Stories to Tell in the Dark»

Bakteppet er:

Lille julaften 1969 annonserte den norske regjeringen en nyhet som skulle forandre Norge for alltid: Ett av verdens største oljefunn til havs var et faktum. Ekofisk var starten på et økonomisk eventyr uten sidestykke. Men aner vi helt konsekvensene av våre operasjoner på havbunnen? Kan vi være sikre på at 50 års erfaring har gitt oss alle svar? Hvor lenge vil eventyret vare og hvordan vil det ende? Svarene kommer i «Nordsjøen», som blir en ny stor og spektakulær spenningsfilm.

Filmens regissør, John Andreas Andersen, har tidligere instruert storfilmen «Skjelvet» fra 2018- og stiller blant de mest erfarne filmskaperne vi har i Norge.

Manuset er ført i pennen av Harald Rosenløw Eeg og Lars Gudmestad, som til sammen står bak blant annet «Hodejegerne», «Buddy», «Bølgen», «Skjelvet» og «Kongens Nei».

Les på Sporten: Zlatan sendte nok en søknad til Europa

«Nordsjøen» har planlagt premiere høsten 2021.