Nye «Avengers», «Spider-Man» og «Black Panther» rides kommer til Disney

0
909

Det ser ut til å være en konstant flom av Marvel-nyheter for øyeblikket og der kommer det enda noen. – I en tale som deltager på D23-panel på søndag sa styreleder for Disney Parks, Bob Chapek, at besøkende til temaparkene deres kommer til å se mye mer av Marvel universet.

Det meste av dette kommer i bygging at det helt lytt område som har fått navnet  Avengers Campus, et land med superhelt tema som kommer til Disneyland Paris og Disneyland Resort i California.

Les: Tre Små Kinesere er ute med ny singel

Først ut er California i 2020 og et eller to år senere Disneyland Paris.

En av «Ridene» vil være Spider-Man – for første gang i en Disney-park (selv om det allerede er en på Universal’s Adventure of Adventure i Orlando, Florida). De som er på riden vil kunne skyte nett for å hjelpe Peter Parker med å hente Spider-Bots som har sluppet løs og som må hentes inn.

Den andre attraksjonen virker utrolig fed, du flyr som en Avengers i en Quinjet til Wakanda

«Selv om det foreløpig ikke er kjent om dette vil være en berg-og-dalbane, da den blir beskrevet som «et het nytt system aldri tidligere prøvd».

Les på Sporten: Sigurd Rosted lei av å være ute i kulden i Gent

Concept art for «the Avengers Campus»

Bortsett fra rides, er det Pym Test Kitchen, en ny restaurant som bruker Pym Particles for å gjøre maten stor eller liten

Utenfor Marvel-universet ble det også kunngjort at Epcot vil være parken som har den første Mary Poppins-attraksjonen. Storbritannias paviljong vil få en oppussing etter hvert som det nye nabolaget Cherry Tree Lane legges til for å gi plass til attraksjonen.