OL-pappsengene tåler sex – men bare to personer om gangen

0
889

Det er selvfølgelig begrensende av arrangørene av Sommer OL å lage senger som ikke tåler tyngden av atleter som liker å eksperimentere litt. Tenk hvilke kombinasjoner om ikke blir å se i Tokyo Olympic Games Village.

Det er ikke noe problem med to badmintonspillere, men med en eneste gang du f.eks Inkluderer en kulestøter kollapser pappsengene.  – Produsenten garanterer at de resirkulerbare sengene tåler sex med to personer.

Når de 32. olympiske leker lanseres i Tokyo 24. juli, er det utsikter til et par uker med stor idrett. – For de rundt 11 000 utøverne kan dette være høydepunktet i karrièren, men det blir også mye fritid, tid som kan brukes til å mye.

The Times tilbake i 2008 beskrev den britiske bordtennisspilleren Matthew Syed OL som en sexfestival, noe som gjentok seg fire år senere.

Les: Comeback for Kræsj Pink

Siden Tokyo Games skal være de mest miljøvennlige og bærekraftige lekene så langt, har de selvfølgelig designet noen spesielle senger for utøverne i Olympic Village.

De må ganske enkelt sove i pappsenger med resirkulerbare plastmadrasser. Det kan muligens gå utover nattesøvnen – eller verre, gå helt galt under seksuelle manifestasjoner. Det er i det minste hva utøverne mener.

«Fin gest … til utøverne er ferdige med sine konkurranser og de tusenvis av kondomer som blir distribuert over hele landsbyen kommer i bruk», skrev den australske basketballspilleren Andrew Bogut på Twitter.

Les på Sporten: Liverpool vurderer å bruke over en milliard for første gang


Bogut, som i tre sesonger var en lagkamerat med Caroline Wozniackis mann, David Lee, i Golden State Warriors, veier 120 kg selv og måler 213 centimeter og vil derfor ha et problem i 210 centimeter sengen. Og med en partner og fysisk aktivitet vil også den maksimale sengegrensen på 200 kg testes.

Men produsenten, Airweave, tror ikke det kommer til å bli noe problem.

– Vi har gjort eksperimenter som å slippe vekter ned over sengen.

– Så lenge de bare holder seg til to personer i sengen, skal den være sterk nok til å håndtere vekten, sier en talsperson.

18 000 eksemplarer av pappsengene er produsert for å huse ikke bare utøverne, men også de mange funksjonærene, trenerne og lederne som bor i Olympic Village.

På de nylige Rio de Janeiro-lekene ble en halv million kondomer delt i Olympic Village.

Les på Helsesjefen: Dette er maten (og drikke) som ødelegger sexlivet ditt