Rami Malek er skurk i neste James Bond film tror vi

0
1909
Rami Malek fikk Oscar som beste skuespiller for sin rolle som Freddie Mercury i filmen “Bohemian Rhapsody.

Etter det vi har fått vite gleder vi oss enda mer til neste James Bond film, vi vet at Norge er en del av filmen og nå vet vi også at Rami Malek skal ha en rolle, og ut ifra det vi har sett og som du kan se under tror vi det dreier seg om en skurk. 

Rami Malek har etterhvert fått seg en imponerende CV, det startet forsiktig med diverse små roller, blant annet Ahkmenrah i Natt på museet, men så ble det hovedrolle i tv serien Mr Robot og gigantsuksess og Oskar i sin tolkning av Freddie Mercury.

Les: Tester ut å skjule antall likerklikk

Nå skal han trolig spille skuret og være en verdig motstander for 007 Daniel Craig i den neste James Bond filmen som kommer neste år.

I Tvitter meldingen under kan du se Malek love å  «Sørge for at Bond får det lett i sin utflukt nr 25″.»

Les: RMS: Enige om personlige betingelser

Det er ikke første gang Malek har fått en skurke rolle, – De som har spilt Until Dawn kan vitne til det.

 

Det var flere navn som ble sluppet i den store «offentliggjøringen i går» Captain Marvel stjerne Lashana Lynch og Game Night skuespiller Billy Magnussen. Fleabag og Killing Eve skaperen Phoebe Waller-Bridge er også blant de som jobber med manuset.

Bond 25 – Filmen har ennå ikke fått en offisiell tittel kommer i april 2020. Det blir Daniel Craigs sjette film som James Bond, og det forventes å være hans siste.