Retten har talt, Julio Iglesias har fått en 43 år gammel sønn

0
1363

Smørsanger og begging for pussy artist 75 år gamle Julio Iglesis har alltid vært en sann drittsekk og nå er det bevist i retten. – Etter en lang kamp har den nå 43 år gamle Javier Sanchez-Santos endelig blitt anerkjent som hans sønn. 

I flere tiår har Julio Iglesias nektet å være far til Javier Sanchez-Santos. Men nå har retten endelig talt. Den 75 år gamle spanske røykeren har blitt far til en 43 år gammel mann.

Les: Qatar har kuttet prisen på øl før fotball VM fra grisedyrt til litt mindre grisedyrt

Det skriver flere medier, inkludert CNN.

43 år gamle Javier ,øtte til retten med sin mor, Maria, som ifølge rettserklæringen hadde samleie med Julio Iglesias i juli 1975. Hun fødte etterfølgende sin sønn Javier, som nå har fått retten til å si at Julio Iglesias er hans biologiske far.

Dommer Jose Miguel Bort Ruiz uttalte i retten at det var en slående fysisk likhet mellom Julio Iglesias og Javier Sanchez-Santos. Den foraktede sønnen har ofte snakket om sin langvarige kamp for å bli anerkjent som Iglesias biologiske sønn. Dommer av retten i Valencia la dessuten til at det var rikelig med bevis for å etablere faderskapet, og han påpekte at Iglesias har nektet å overgi fysisk bevis i rettssaken.

Les å¨F7: Etter seks år får Ståle endelig selskap

Smør på sukker, og fett med majones.

Iglesias spanske advokat Fernando Falomir fortalte CNN at den aldrende sangeren vil appellere saken. Han legger også til at Iglesias ikke har noe imot å levere DNA-materiale til klagesaken, men det skal skje under visse omstendigheter.

I forbindelse med rettssaken har det vist seg at Julio Iglesias tilbake i juli 1975 har angivelig vært hos Javiers mor, Maria Santos, i den spanske byen Feliu de Guixois, og retten hevdet at det på ingen måte er urealistisk at den unge Iglesias og Maria Santos har hatt samleie.

Les på Sporten: Stort tap for Vålerenga hvis de mister Chidera Ejuke

Retten satte også stor vekt på vitnesbyrdet fra Maria Santos, som er en tidligere danser fra Portugal. Hun kom opp med svært bestemte datoer på møtene med Iglesias og informasjon om villaen der de hadde møtt. Hun kunne også beskrive i detalj det indre av villaen. Det var en villa som Iglesias bodde på den tiden i juli 1975.

Den 75 år gamle sangeren Julio Iglesias er også far til den verdensberømte popsanger Enrique Iglesias. Faderen Julio var imidlertid minst like berømt i sin heyday som sin sønn har vært i nyere tid.

Julie Iglesias er en av verdens mest solgte sangere. Han har solgt over 100 millioner album og har gitt ut 80 album.