Ridley Scott vil ha med Denzel Washington i «Gladiator»-oppfølgeren

0
498
Russell Crowe i rollen som den romerske generalen Maximus som ble gladiator.

16 år etter krimdramaet «American Gangster», ser det ut til at Denzel Washington igjen vil bli med Ridley Scott for nok et stor film. – Denzel Washington er for tiden i forhandlinger om å spille hovedrollen i den etterlengtede oppfølgeren til «Gladiator». Med Ridley Scott tilbake til regissørstolen, vil disse to stjernene bli gjenforent for nok en storfilm.

Får store sandaler å fylle!

Tilbake til Colosseum har Ridley Scott bestemt seg for å regissere oppfølgeren til Russell Crowes originale storfilm «Gladiator». Den irske skuespilleren Paul Mescal kjent fra serien ‘Normal People’ (for spesielt interesserte) er også om bord.

Les på Sporten: Thierry Henry hadde en bedre jobb i tankene enn de franske damene

En rolle skrevet for Washington

Washington kom banen kort tid etter at Mescal ble akseptert, og selv om han har en tendens til å være selektiv med rollene sine, så han ut til å være nesten signert inn.

Mescal og Washington vil ble det «god teamet», mens filmens skurk, keiser Geta, vil bli spilt av Oscar-nominerte skuespiller Barry Keoghan kjent fra ’71, Mammal og Trespass Against Us. Mot studioets skepsis ser det ut til at Denzel Washington faktisk vil akseptere rollen som Scott skrev med ham i tankene.

Les: Vi gleder oss ikke mindre til Guardians of the Galaxy Vol 3 etter å ha sett den nye traileren

2000-tallets hit tjente over 460 millioner dollar på kino og fikk hele 12 Oscar-nominasjoner, og vant 5 til slutt. Etter å ha lest manuset, skal Washington være begeistret for den «badass» rollen han kan fylle.

Washington har alltid vært knyttet til Scott-familien, med hovedrollen i flere forskjellige filmer med avdøde filmregissør Tony Scott, bror til Ridley. Thrillere som «Crimson Tide» og «Man on Fire» fra 2004 var noen av duoens ikoniske filmer før hans død i 2012.

Etter å ha slått seg sammen med Ridley Scott på American Gangster fra 2007, har Washington og Scott lett etter den neste store hiten.