Røper 13 år gammel hemmelighet og dato for Sopranos filmen

0
1166

Hvis de er en av få som ikke har sett hele «The Sopranos», men som planlegger å gjøre det vil vi advare. Denne artikkelen inneholder spoilere.!

Slutten av serien har irritert mange, hav skjedde egentlig.! – Nå etter mange års spekulasjoner har skaperen forsnakket seg og avslørt hva som faktisk skjedde med Antoni Sopranos.

Les: Playboy-modell: «Hvis Chelsea vinner Champions League, vil jeg posere naken»

Den ikoniske serien ‘The Sopranos’ har millioner av fans over hele verden og da serien gikk i svart startet spekulasjoner og teorier rundt om i verden. Seerne var usikre skjebnen til Tony Sopranos spilt av James Gandolfini.

Siden den gang har skaperen av ‘The Sopranos’, David Chase, holdt kortene tett til kroppen, og han har gjentatte ganger nektet å fortelle mer om hva som faktisk skjedde på slutten av serien.

Men i et intervju relatert til boka «The Sopranos Sessions» laget i anledning HBO-serien, røpet han litt mer om avslutningen enn han selv tenkt seg:

«Jeg tror jeg hadde «dødsscenen» klar to år før slutt. Tony skulle bli kalt til et møte med Johnny Sack på Manhattan, og han måtte gå gjennom The Lincoln Tunnel for å komme til dette møtet, og det kom til å gå i svart der, og du så ham aldri mer. Teorien var at noe dårlig skulle skje med han, men det gjorde vi ikke».

Etterpå gjør Matt Zoller Seitz, medforfatter av serien, David Chase oppmerksom på at han nettopp har avslørt skjebnen til Tony Soprano i serien ved å si at den endelige scenen er en dødsscene.

«Faen deg,» sier David Chase med en latter mens han innser at han har røpet slutten

Det vi får se i sluttscenen til ‘The Sopranos’ er Tony Sopranos og hans familie blir sett på en restaurant – og dermed ikke til et møte, noe som ellers var planen. Plutselig er det en svart skjerm, og som seer finner du aldri ut hva som egentlig skjedde med hovedpersonen etterpå.

Masse spekulasjoner
Den svarte skjermen har imidlertid ført til at mange fans lurer på om Tony Soprano hadde blitt slått eller skutt eller på annen måte drept.

Chase uttaler senere i ‘The Sopranos Sessions’ at han ønsket å gi inntrykk av at Tony kan ha blitt slått ned i restauranten.

«Vi kan alle bli slått ned på en restaurant. Det var det som var poenget med scenen», sier Chase kryptisk.

Chase bekrefter det er en film på vei om The Sopranos, som følger unge Tony Soprano i tenårene.

Filmen heter etter sigende ‘The Many Saints of Newark’ og skal etter planen slippes i mars 2021.

Les på Sporten: Nå ventes Justin Kluivert til Premier League