Selv Arnorld Schwarzenegger bruker ansiktsmaske

0
693

Ute på sykkeltur har selvsagt filmstjerne og tidligere Mr Univers og guvernør i California Arnold Schwarzenegger på seg ansiktsmaske for egen og andres beskyttelse.

Terminator ansiktsmasken kan bli din

Les: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Arnold Schwarzenegger har en enkel melding til en verden som må passe på: «Vi kommer tilbake.» Og han leverer den «terminator» inspirerte meldingen gjennom en ansvarlig, sosial distansegodkjent ansiktsmaske.

Schwarzenegger tok offentlige sikkerhetstiltak på alvor mens han på en nylig sykkeltur, hadde på seg en svart ansiktsmaske dekorert med ordene “We’ll Be Back”

Den 72 år gamle skuespilleren ble oppdaget med masken 17. april i Brentwood, CA.

Men hyllesten til Schwarzeneggers karakter er ikke bare en uventet hjertelig uttalelse i en skummel tid. Det er også en melding til utsatt ungdom.

Les på Sporten: Ståle Solbakken venter ikke

Schwarzenegger selger ansiktsmasken via nettbutikken sin. All fortjeneste fra maskesalget vil gå til After-School All-Stars, en ideell organisasjon Schwarzenegger grunnla i 1992. Programmet gir gratis etter-skoleprogrammer for å «holde barn trygge og hjelpe dem til å lykkes i skole og liv,» i følge nettstedet. Disse programmene – som inkluderer kunstundervisning, STEM-trening og kondisjonutvikling – er for tiden på hiatus ettersom skoler rundt om i landet er stengt.

«Når skolene er stengt, kan vi ikke tilby vår vanlige programmering for våre 100 000 barn, men vi tar vårt engasjement for familiene våre på alvor, så vi svinger for å bruke personalet vårt etter skoletid til å levere dagligvarer til familiene våre,» skriver Schwarzenegger om sin online-butikk.

Maskene koster 12,99 dollar stykket