Selvsagt trengte David Budd en veldig lang ferie etter sesongfinalen

0
926
David Budd begynner å se litt sliten ut, mer i vente

De som så sesongfinalen av Bodyguard vet få trenger ferie mer enn bodyguard David Budd, det er derfor helt logisk at sesong 2 starter noen år senere. – Og at det ble en ny sesong var heller ikke en overraskelse når BBC tok en titt på seertallene. 

Prosjektet som var et samarbeid mellom BBC og Netflix fortsetter på dette og på flere andre prosjekter. Richard Madden, som spiller Budd lettet litt på sløret om sesong 2 i forbindelse et Netflix panel.

«Vi har snakket om det, og jeg snakket med Jed [Mercurio, serienes skaper] omtrent en måned etter at showet var ferdig i Storbritannia, og vi satt og bestemte oss la oss gi det minst et år mens vi finner ut av hvordan vi kan gjøre noe enda bedre. »

Det er et par grunner til dette, fortsatte Madden. «David Budd trenger definitivt en ferie et. Han kommer ikke til å gå tilbake til jobb.   Han er den mest berømte mannen i London på grunn av hva som skjer på slutten av episode seks. Han kunne ikke bare gå rett tilbake i arbeid. »

Les på Sporten: Gianluigi Buffon har ingen planer om å legge keeperhanskene på hylla

Dette kan høres begrenset, men for Madden er det en mulighet til å gjøre noe mer interessant. «Jeg og Jed er begge enige om at det er noe mye mer interessant i,» La oss hente ham 18 måneder senere, to år senere etter at dette har skjedd, og si hvor er han nå? Hva har skjedd med ham? »

Den ferien kan være i sanntid, gitt at vi ikke er nærmere en utgivelsesdato for sesong 2, men skuespiller Madden har ikke tid til ferie, han er nettopp ferdig med med Elton John biopic «Rocket Man», og er igang med å jobbe med en film om første verdenskrigs som heter «1917».

Les: Kan Rocketman bli årets Bohemian Rhapsody?