Selvsagt vant Kevin Costner for «Yellowstone»

0
365

De som liker støvete tv digger «Yellowstone». I fem sesonger har vi kunne følge Kevin Costner som bare blir tøffere og tøffere ettersom tiden går.

Kevin Costner som John Dutton III, en enke sjette generasjons patriark av Dutton-familien som eier og driver Yellowstone Dutton Ranch, den største sammenhengende ranchen i USA og fungerer også som Montana Livestock Commissioner. Ettersom serien skrider frem, blir han kontinuerlig utfordret av de som ønsker å ta kontroll over ranchens land. I begynnelsen av den femte sesongen blir han guvernør i Montana.

Les: Kim Kardashian har startet å drikke igjen: Jeg føler at jeg må slippe meg litt løs

Yellowstone er en amerikansk ny-vestlig drama-TV-serie laget av Taylor Sheridan og John Linson som hadde premiere 20. juni 2018 på Paramount Network. Serien spiller Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille og Gil Birmingham.

Kevin Costner vant prisen som beste mannlige skuespiller i TV-dramaet «Yellowstone» under nattas Golden Globe-utdeling. Serien har også vunnet 6.Emmi priser og 30 nominasjoner. – I tillegg et hav av andre priser.

Les på Radiosporten: Andreas Schjelderup sier nei takk til Liverpool og Brentford