Snoop Dogg tråkker på fotball-legende Paul Gascoigne

0
1337

Den amerikanske rapperen Snoop Dogg startet på Instagram en usedvanlig skitten mini krig med den tidligere engelske fotballstjernen Paul Gascoigne. – Snoop Dogg prøver å snakke opp bruken av marihuana ved å tråkke på Gascoigne som har hatt store problemer med alkohol.   

Han viser hvordan han selv ser ut etter 27 års bruk av marihuana sett imot hvor elendig Paul Gascoigne ser ut etter 27 års alkoholmisbruk.

Les: Filmingen av Fast & Furious 9 er i gang, uten «The Rock»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av snoopdogg (@snoopdogg)

Det er ingen hemmelighet at Paul Gascoigne lenge har hatt alvorlig alkoholmisbruk, og den 52 år gamle tidligere britiske nasjonalstjernen har tidligere innrømmet at han også har blitt påvirket av alkohol mens han spiller som en aktiv fotballspiller .

Gascoigne, som også er kjent med kallenavnet Gazza, reagerte raskt, på Twitter. Her skrev han følgende som svar på Snoop Doggs små griser:

«Har nettopp returnert fra noen veldedighetsarbeid i Spania. Og når du bare synes det er trygt å gå ut av vannet, dukker opp Snoop Dogg opp. Hva i helvete er han holder på med?»

Les på Sporten: Martin Ødegaard leies ut og forlenger

https://twitter.com/Paul_Gascoigne8/status/1144287504188788737

Gazza ga seg ikke og skjerpet tonen Snoop Doog ved å legge ut et bilde av en hund med rastafletter.

«God morgen Snoop Dog. Få din dovne rumpe ut av sengen. Nå må du fly. Våg å våge. Din stygge fitte. Kjærlig, Gazza ‘.

Les på F7: Det mest radikale og opprørske valget du kan gjøre, er å være optimistisk

https://twitter.com/Paul_Gascoigne8/status/1144522834368192512

De aller fleste har falt ned på Gazza sin side, det er ingen hemmelighet at han har strevd med enorme alkoholproblemer, det mest utrolige er at han fortsatt lever og er relativt frisk. Snoop Dogg kommer til å lære etterhvert at det å tråkke på noen som allerede ligger nede ikke er så lurt.

Flere mennesker har kritisert Snoop Dogg på sosiale medier, uten grunn til å starte den lille mini-krigen mot Gazza.