Super Nintendo World lover at 2021 blir fantastisk

0
918

Tidenes møkkaår er snart ferdig, de første vaksinene går inn i armene til folk i disse dager og vi kan forhåpentligvis ønske velkommen til et 2021 som blir skikkelig bra.

Universal Studios Japan gjør sin del av jobben for å gi oss som vil sette oss om bord i et fly noen fantastiske opplevelser. Snart åpner en kliss ny temapark som handler om Nintendo og Mario.

Vi visste at Super Nintendo World ble bygget, ettersom det hadde kommet mange lekkasjer fra byggeplassen. Men nå er området klart og det ser alt vi ønsker fra en Nintendo temapark. Og den beste nyheten er at den lanseres tidlig i 2021, 4. februar for å være presis.

Les: Det tar 3 måneder før Cyberpunk 2077 er tilbake

Super Mario World Land ankommer for å bevise at 2021 vil være fantastisk

Parken er en del av en 20-årig feiring av Universal Studios i Japan og har alle slags latterlig kule «rides». Gjestene vil også få utdelt et Power-Up Band som vil holde poengsummen for alle eventyrene sine i parken og tillate dem å «slå» på blokker for å få ting som virtuelle mynter å bruke i parken.

Les på Sporten: «Min sønn er i Liverpool»

Rides inkluderer: Mario Kart: Koopa’s Challenge. Her «Mario Kart og dets baner kommer alle til liv i parken ved hjelp av toppmoderne teknologi! Gjestene vil kaste skjell og ta ut motstandere for å løpe fremover med Mario og Princess Peach! Det helt nye livet – Stor Mario Kart-opplevelse har utallige spenninger og spenning i verdens første Mario Kart-opplevelse. «

En annen er Yoshi’s Adventure. Denne finner sted på baksiden av Yoshi, og du vil følge Captain Toad på et eventyr og samle egg underveis.

I tillegg til andre turer vil det meste av handlingen finne sted i Bowser’s Castle. Ifølge produsentene har «innsiden av slottet en mystisk atmosfære med steinvegger, spikede gjerder og tunge jerndører sammen med en massiv steinstatue av Bowser i sentrum av en stor trapp. Statuens kraftige skala gjør at man føler som om Bowser plutselig vil begynne å bevege seg. «

Super Nintendo World temapark ankommer for å bevise at 2021 vil være helt greit

Når det gjelder Covid-19-spekteret, har Universal Studios sagt at de er klare med strenge tiltak (inkludert streng kapasitet, desinfisering og lignende) når den åpner dørene i februar.

Kan ikke vente så lenge? Da kan du få Mario Kart Live: Home Circuit i hjemmet ditt, og det er fantastisk.