Superheltfilmene vi gleder oss til i 2020

0
843
MARVEL STUDIOS

Det er en god tid å være fan av superheltfilmer. fremover vil det være vanskelig å nå toppåret 2019. – Avengers: Endgame, slo alle rekorder og er den filmen som har tjent mest penger noen sinne.

Mens Marvel og DC pusher på med sine helter, er det også en rekke andre som driver i sjangeren som gjør helt spennende og unike ting; bare se på HBOs Watchmen fra i fjor.

Forskjellen mellom film og TV blir mindre etter hvert som tiden går. Disney + lanserer i år et par serier som stjerneskuespillere og karakterer som tidligere har vært eksklusive kino.

Les. Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart

Den første filmen kan du allerede gå å se.

1 Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (7. februar)

Det var i utgangspunktet bare en fra 2016s  Suicide Squad, Margot Robbys som Harley Quinn, som kom tilbake til den røffe superhelten fra DC Universe. Når Robbie kommer tilbake sammen med en rollebesetning som også inkluderer komikere Ali Wong og Ewan McGregor (som skurken!). Er dette lett en av de mest spennende superhelteutgivelsene i 2020.

2 Bloodshot (21. februar)

Vin Diesel er nesten en superhelt når han spiller Dom Toretto i serien Fast and Furious, men i år skal han spille en faktisk superhelt i Bloodshot, filmatiseringen av en populær Valiant Comics-karakter. I denne Robocop-eske historien spiller han en mann som blir myrdet før han kom tilbake som en overmenneskelig drapsmaskin. Hvis de spiller dette riktig, høres det ut som en Robocop / John Wick-hybrid kan være i kortene.

Les på Sporten: Ingen hemmelighet når Guardiola får sparken hos Manchester City

3 Black Widow (1. mai)

MCU kommer tilbake i mai etter den lengste pausen på lenge (etter juli i fjor Spider-Man: Far From Home) for en ikke-helt-tilbake-forhånd med Scarlett Johanssons Black Widow. Denne filmen, satt mellom hendelsene Captain America: Civil War and Avengers: Infinity War, spiller også Stranger Things-stjernen David Harbour en sovjetisk versjon av Captain America, Midsommar og Little Women-stjernen Florence Pugh som Black Widows søster og medmorder, Yelena.

NB – Se opp for Iron Man

4 Wonder Woman 1984 (5. juni)

Som om vi ikke allerede ble solgt på Wonder Woman 1984 av det utrolige rollebesetningen – de tilbakevendende Gal Gadot og Chris Pine, sammen med Pedro Pascal og Kristen Wiig som skurker – la filmens trailer denne veien over toppen. Scoret av en remikset versjon av New Ords sang «Blue Monday», Wonder Woman kommer inn på 80-tallet nostalgi på en stor måte med denne; forhåpentligvis kan dette være en annen oppføring i Stranger Things of fame.

5 Morbius (31. juli)

Etter å ha ledet Venom er Morbius et nytt forsøk på at Sony bygger et univers rundt Spider-Man-skurker, men uten å ha Spider-Man selv omtalt i filmene. Morbius er en menneskelig-vampyr-hybrid, og vil bli spilt her av Jared Leto. Jared Letos siste superheltopptreden, som The Joker in Suicide Squad, var en faktisk katastrofe, så forhåpentligvis for alle fungerer dette litt bedre.

SONY PICTURES

6 Venom 2 (20. oktober)

Denne oppfølgeren til overraskelsen 2018-hiten vil se Tom Hardys Venom vende mot Carnage, skurken drillet i den originale filmens etterpoeng-scene (spilt av en rødhodet Woody Harrelson!). Master of disguise Andy Serkis (Lord of the Rings, Star Wars, Planet of the Apes) trer inn som filmens regissør. Den første Venom var i all hemmelighet en ekstremt morsom og campy film, så denne har stort potensiale til å øke ante på det nivået. I tillegg er det rykter om at Tom Holland faktisk kan dukke opp som Spidey selv. Vi er nede for det.

SONY PICTURES

7 Eternals (6. november)

Black Widow er ikke den eneste Marvel-filmen som slår teatre i 2020 heller. Mens Eternals vil spille en stor rolle i fremtiden til MCU, er dette første gang vi får se noen karakterer i denne filmens enorme, stjernespekkede rollebesetning. Det rollebesetningen inkluderer slike som Angelina Jolie, Game of Thrones-stjernen Richard Madden, nylig buff Kumail Nanjiani og den utmerkede stjernen i Atlanta, Brian Tyree Henry.

MARVEL STUDIOS

8 Falken og vintersoldaten (høst)

OK, greit, så The Falcon and the Winter Soldier er ikke teknisk sett en film. Men denne Disney + -serien kommer til å inneholde karakterer (Falcon and Winter Soldier) spilt av skuespillere (Anthony Mackie og Sebastian Stan) som har tidligere bare vises i filmer, og direkte følge opp en historie sist sett i Avengers: Endgame. Vi er psykiske for dette, og vi teller det.

MARVEL STUDIOS

9 WandaVision (TBD 2020)

En annen. Ja, teknisk er WandaVision en annen «serie» som vil debutere på Disney +, men dette er karakterer som tidligere var eksklusive for filmene, spilt av A-listeskuespillere (Elizabeth Olsen og Paul Bettany). Dette showet er superhøyt konsept og visstnok del av sitcom (?) Som har oss super begeistret for hva som kommer til å skje her.