Teaser for den siste James Bond filmen til Daniel Craig er her

0
1143
Bond (Daniel Craig) following Marco Sciarra through the Dia de los Muertos procession in Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON Productions’ action adventure SPECTRE. Tolsa Square, Mexico City.

Det er mange, undertegnede inkludert som gleder seg til en ny James Bond film på generelt grunnlag, vi får høre som vanlig at det blir enda mer spektakulært enn tidligere og at det filmes scener i Norge. – Det er den siste filmen til Daniel Craig som hemmelig agent og den store overraskelsen ligger i personen som trolig er skurken.

Den Oscar-belønnede «Bohemian Rhapsody»-skuespilleren Rami Malek som de fleste forståsegpåere hevder de oppdaget for lenge siden som Elliot Alderson i TV serien Mr. Robot, og som Ahkmenrah i filmene Natt på museet og Natt på museet 2.

Den aller første smakebiten på «Bond 25» har nådd oss! Teaseren tar oss med bak kamera, og viser blant annet regissør Cary Fukunaga instruere Daniel Craig (007) – samt Jeffrey Wright (felix Leiter) og Lashana Lynch (Nomi) på settet i Jamaica, hvor innspillingen startet tidligere i år.

Les: Crash Team Racing er pusset opp og det 20 år gamle spillet er nydelig

Craigs exit går under arbeidstittelen «Bond 25» og regisseres av Cary Fukunaga. Dersom alt går etter planen, lanseres filmen på ubestemt dato i løpet av 2020.

På rollelista står blant annet navn som Ralph Fiennes, Ben Wishaw, Naomii Harris, Billy Magnussen og Ana de Armas. Franske Léa Seydoux blir på ny å se i rollen som Madeleine Swann.

«Bond 25» har britisk premiere 3. april 2020, men har foreløpig ikke fått norsk premieredato.

Det at James Bond har valgt å bringe tilbake den amerikanske agenten Felix Leiter etter 20 år har fått noen skribenter til å spekulere i om temaet med hvor farlig det er å dele informasjon med USAs etterretning etter de har fått en sikkerhetsrisiko som presidentn er en del av handlingen. – En teori er at Daniel Craig blir drept som James Bond som følge av at informasjon har lekket fra NSA, eller CIA til fremmed etterretning.

Les på Sporten: Gianluigi Buffon gleder og overrasker med sitt valg