Tennisstjerne Serena Williams legger ut om sine ekser

0
385
Serena Williams

Du burde med andre ord tenke deg om to ganger hvis du får sjansen til «å date» den amerikanske tennistjernen Serena Williams. For det første tar hun deg i håndbak og den dagen det er slutt får du ditt pass påskrevet.


Serena Williams er en av de mest gjenkjennelige skikkelsene i amerikansk sport, selv om privatlivet hennes stort sett har vært holdt privat de siste årene. – Serena Williams som er en av tidenes beste tennisspillere har humor om sine tidligere forhold og seg selv.

Les: Capcom bekrefter nytt Resident Evil-spill er under utvikling

Serena komen letthjertet tilståelse om sitt forrige romantiske forhold, der hun var bemerkelsesverdig selvironisk.

Under et intervju på YouTube kanalen Hot Ones av First We Feast, diskuterte den 23 ganger Grand Slam-vinneren åpenhjertig datinghistorien sin, og refererte til noen forhold som «røde flagg».

Holdt på en flaske varm saus merket Red Flag, brukte Williams rekvisitten som en løpende vits når han diskuterte sine tidligere partnere.

«Rødt flagg. Å, som noen gutter jeg datet,» fortalte Williams til Hot Ones.

«Jeg gikk all in på det røde flagget.»

Les på Sporten: Snur i døra hos Vålerenga

Hvem har Serena Williams datet?
Serenas datinghistorie har vært et tema av interesse i tennismiljøet. Hun er nå lykkelig gift med Alexis Ohanian, en amerikansk gründer og investor.

De møttes ved en tilfeldighet i Roma i 2015, og vennskapet deres ble snart til kjærlighet. De giftet seg i 2017 og har vært sammen siden.

Før Ohanian skapte Serenas forhold ofte overskrifter.

Hun hadde et av-og-på-forhold med den kanadiske rapperen Drake fra 2011 til 2015. I tillegg ryktes det at hun hadde datet den bulgarske tennisspilleren Grigor Dimitrov og den franske tennistreneren Patrick Mouratoglou.

I dokumentaren In the Arena: Serena Williams husker Serena sitt første forhold i 20-årene. Hun datet en fyr som forsvant uten forklaring.

«Og det var ikke engang så alvorlig, men jeg brukte det og jeg gjorde det mye mer seriøst enn hva det var,» sa hun.

«Så, da han spøkte meg, brukte jeg det som en mulighet til å si: «Han kommer til å angre på dette resten av livet.»