Tiger King sagaen raser videre og du kan tjene penger på det

0
1406
Tiger King og Carole Baskin

Netflix-serien Tiger King viser ekte hendelser fra Oklahoma, USA så absurde at millioner av mennesker har benket seg rundt tv skjermene. – Det kan selvsagt ha en sammenheng med at store deler av verden ikke fikk lov til å dra noen steder samtidig som serien ble lansert.

«Alle» vet nå hvem cowboyen Joe Exotic er, han lever av et zoo med eksotiske dyr, han lar publikum kose med tiger unger, han er «gift» med to menn samtidig og han elsker våpen.

Undertittelen som Netflix stiller med forteller godt hva det handler om, -drap, kaos og galskap. – best av alt, dette er en historie helt blottet for helter.

Seerne sitter som fjetret og klarer ikke egentlig heie på noen, personlig får jeg allergisk reaksjon hver gang Exotics hovedfiende, selvhøytidelige Carole Baskin dukker opp på skjermen, jeg tror som mange andre hun trolig har gravd ned sin rike ex-mann ett eller annet sted.

Det er ikke noen stor overraskelse at det nå tilbys odds på hvordan fremtiden kommer til å utfolde seg

Hva kommer til å skje nå? Joe Excotic er dømt til 22 år i fengsel, men håper på benådning og president Donald Trump sier han skal se på det. Det skal lages en TV serie, med «ekte» skuespillere, men vi vet enda ikke hvem som skal være med. Og hva skjer egentlig med Dillon Passage Joe sin ektemann?. – Du kan faktisk sette penger på Tiger King på online casino og bare fantasien setter grenser.


John Finlay som du kanskje husker som Joe Exotics eksmann. – En av seriens mange tvister kom mot slutten der han fortalte han aldri har vært homifil og har blitt kjæreste med resepsjonisten på Greater Wynnewood Exotic Animal Park (G.W Zoo), Amber, som han også ventet barn med.

En annen type i serien er Jeff Lowe som kom inn som en «engelinvestor» som skulle redde GW Zoo ut av sine pengeproblemer. – Han hadde sine egne svin på skogen og er etterlyst av politiet. – Når alt kom til alt var han en av dem som fikk Joe Exotic bak murene.