Til jul kan du se Tom Hanks i sin første western noensinne

0
1000

Det er bare å glede seg, Paul Greengrass, som har regissert Jason Bourne har fått med det Tom Hanks i western filmen «News of the World».

Du ser trailer langt nede i artikkelen.

Les: «No Time To Die» utsatt enda en gang

Captain Jefferson Kyle Kid er en nyhetsmann som reiser fra sted til sted med nyheter. – Karakteren som Tom Hanks spiller er veteran og enkemann og bærer naturlig nok på sår som er med å skape dybde man ofte ikke ser i Westerns.

Nyhetsmannen fungerer som vår tids sosiale medier, hvor man innimellom ikke må la fakta stå i veien for en god historie.
I Texas treffer han på Johanna (Helena Zengel), en forlatt 10-åring, som 6 år tidligere ble tatt inn i varmen av Kiowa-folket – og oppdratt som en av deres egne. Jenta, som aldri har opplevd verden utenfor stammesamfunnet, skal returneres til sin biologiske tante og onkel mot sin vilje.

Kidd går med på å bringe jenta dit loven sier hun hører hjemme, og de to legger ut på en utfordrende reise gjennom villmarken…

Les på Sporten: Olivier Giroud har tatt tilbake kontrollen

Til tross for at Tom Hanks er blant nåtidens største og mest ikoniske skuespillere, har han knapt spilt i filmer som utspiller seg før 2. verdenskrig («Road to Perdition» og «Cloud Atlas» er unntak). Dette blir altså første gang Hanks tar på seg cowboyhatten og beveger nesa mot vest.

«News of the World» lanseres på kinoer i USA til jul, men har hittil ikke fått norsk premieredato.