To av tidenes beste sci-fi-filmer blir tv serier

0
1335
Ryan Gosling Sony Pictures' BLADE RUNNER 2049.

Det er ikke spesielt overraskende det som nå skjer, i og med at det flommer over av streamingselskaper.

To av tidenes største sci-fi-filmer blir TV-spin-offs, og den originale regissøren Ridley Scott er involvert.

Ridley Scott er en av de mest produktive regissørene om dagen – og både The Last Duel og House Of Gucci beviser at han også er en av de mest eklektiske.

Den Ridleyen vi elsker derimot, derimot, er sci-fi Ridley (ja, til og med Prometheus), og derfor er det fantastiske nyheter at regissøren har bekreftet at både Alien og Blade Runner serie nå er på trappene.

Se: Jentebaby som ikke kan gå enda elsker å kjøre snowboard

Alien utvikles av Fargo-showrunner Noah Hawley, og handlingen sies å dreie seg om en verden som må lære seg å leve i en verden med Aliens.

Scott har ikke akkurat vært så positiv til det kommende showet, og la merke til at det ikke ville være like bra som den originale filmen (han har sannsynligvis rett der), men han forklarte i et intervju på BBC Radio 4 Today-programmet at de ser på en 8-10 timers serie og piloten ble skrevet akkurat nå.

Les på Sporten: Conte dyrker frem en Tottenham-tropp med «Ronaldo´er»

Interessant nok er Blade Runner også en film som blir laget for TV, med Scott som bemerker: «Vi har allerede skrevet piloten for Blade Runner og «bibelen» … så vi presenterer allerede Blade Runner som et TV-program.

Det er ikke kjent om Denis Villeneuve vil være involvert, siden han var den som ga oss den fantastiske Blade Runner 2049. Han jobber for tiden med Dune: Part 2, et TV-program av Dune og TV-miniserien The Child, så han kan ha nok å henge fingrene i.

Mens Ridley Scott først og fremst er spillefilmregissør, har han også en lang karriere innen TV. Han var nylig sjefprodusent på Raised By Wolves og The Terror og var også involvert i The Man In The High Castle.

Les på Helsesjefen: NTNU koronatest mottar Forskningsrådets innovasjonspris