Tolkien-serien har hentet «Jurassic World: The Fallen Kingdom»-regissør Juan Garcia Bayona

0
1195

Vi skal langt tilbake i tid og til det som omtales som andre tideverv hvor det som er opphavet til det vi kjenner fra Hobbiten og Ringenes Herre filmene.  Amazon kliner til og skaper det som vil bli tidenes dyreste TV serie. – Til de første episodene har de valgt «Jurassic World: The Fallen Kingdom»-regissør Juan Garcia Bayona.

«J.R.R. Tolkien skapte en av de mest ekstraordinære og inspirerende historiene gjennom tidene», uttaler den spanske regissøren som skal ha hånd om de to første episodene. Ifølge Deadline , er han en «livslang fan».

Les: Ferdig med «Game of Thrones» går løs på «Ringenes Herre»-serie

JD Payne og Patrick McKay skal skrive manus til serien, i tillegg skal de ha hentet inn Gennifer Hutchison («Breaking Bad») og Bryan Cogman («Game of Thrones») som medforfattere, melder Consequence of Sound.

«Ringenes Herre»-forløperen planlegges i samarbeid med J.R.R. Tolkiens familie, forlaget som gir ut bøkene og New Line Cinema – som stod bak Peter Jacksons filmer.

Les på Sporten: Kan duoen Icardi og Wanda Nara si nei til 100 millioner kroner?

Det er snakk om fem sesonger totalt.

Serien vil utspille seg i den såkalte andre tideverv , i tiden mellom Morgoths fall – og frem til når alver og menn forener seg for å slå Sauron. Her gjør Isildur, forfaderen til Aragorn, entré – og kapper fingeren med herskerringen av Sauron. Men det er også tett med tragiske historier – om Númenors fall , som et slags Atlantis, og dramatiske kriger.

– Denne historien har aldri vært sett før, sier Bayona.

Les på F7: Casino Spill