Trailer: Absolutt alle med i Quentin Tarantinos nye film

0
1119

I august kommer Quentin Tarantinos niende film «Once Upon A Time In Hollywood» og alle som er noe i Hollywood er med. 

Leonardo Dicaprio spiller skuespiller Rick Dalton, og Brad Pitt som hans stunt double Cliff Booth, de to navigerer Hollywood i 1969 – rundt Manson-mordet. Margot Robbie spiller  Sharon Tate, skuespilleren som var kona til Roman Planski, hun var gravid og myrdet av Manson familien.

Les: Pulp Fiction hadde bare vært en vanlig film uten Dick Dale

Tarantino snakket om filmen til Deadline i fjor; «Jeg har jobbet på dette skriptet i fem år, så vel som å bo i Los Angeles County mesteparten av livet mitt, inkludert i 1969, da jeg var syv år gammel. Jeg er veldig spent på å fortelle denne historien om et LA og Hollywood som ikke eksisterer lenger. Og jeg kunne ikke vært lykkeligere om det dynamiske teamet til DiCaprio og Pitt som Rick og Cliff.»

Les: Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør

Ta en titt på traileren her;

Det ser ganske anstendig ut, ikke sant? Brad og Leo ser uanstrengt kule ut og med i filmen Al Pacino, sammen med Kurt Russell, Damien Lewis, Emile Hirsch, Bruce Dern og Dakota Fanning.

Les på Sporten: Men er United-supporterne klare for å bytte Pogba mot Bale?

Filmen var også 90210 skuespiller Luke Perrys siste prosjekt, da han dessverre døde tidligere i måneden fra et slag på bare 52 år. Filmen er nesten bekreftet for å vise på filmfestivalen i Cannes, 25 år siden Tarantino viste Pulp Fiction der i 1994, er det også den første av Tarantinos filmer som ikke er produsert av Weinstein, etter stormen av anklager mot Harvey Weinstein.

Alt i alt ser det ut som en flott, morsom og litt mørk hitfilm, som kommer til å bli en av de virkelig store i 2019