Twitch godtar ikke hatet til Trump

0
799

USAs president Donald Trump er suspendert fra det populære streamingnettstedet Twitch. – Årsaken er at presidenten har spredd «hatefullt innhold».

Dette er en midlertidig suspensjon, ikke utkastelse.

Les på F7: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder

Twitch er et nettsted hvor enhver bruker kan streame innhold som kan vises direkte av alle andre som klikker på streamerens kanal. Trumps konto er suspendert for streaming av hatefullt innhold, og Twitch har nå fjernet det aktuelle innholdet.

De har fjernet alt fra starten på Trumps valgkamp, der Donald Trump sa at Mexico hadde sendt voldtektsmenn til USA. – Til sendinger fra hans nylige valgmøte i Tulsa, Oklahoma.

Les på Sporten: Bild: Thiago Alcantara har ombestemt seg

Som alle andre, må politikere på Twitch følge vilkårene og retningslinjene våre. Vi gjør ikke unntak for politikere eller nyhetsverdig innhold, og vi svarer når vi mottar rapporter om at reglene er brutt, sier en talsperson for Twitch til The Verge.

Trumps konto om Twitch ble opprettet i oktober. Det har hovedsakelig blitt brukt til å strømme presidentvalget og andre kampanjearrangementer live.

Twitch ble opprettet i 2011 og har siden blitt den ledende streaming-siden i verden innen sin sjanger. Nettstedet har over 2,3 millioner streamere om dagen, og mer enn 15 millioner brukere besøker nettstedet daglig for å se innhold.