Utrolig! «Between Two Ferns» blir spillefilm

0
986
Zach Galifianakis

Da en passe frekk president Barack Obana satt mellom bregnene til den opplagt gresk avstammede komikeren Zach Galifianakis tok det allerede populære talkshowet «Between Two Ferns» tok fullstendig av.

Det var ikke den amerikanske presidenten som var først, det er nå over ti år siden ble den første episoden sendt med den canadiske skuespilleren og musikeren Michael Cera. 

Det ble vist på humor-nettstedet Funny or Die, som vi tror rett og slett overlevde på grunn av denne serien, nå har den ekstreme suksessen blitt til film.

Les: Se trailer: The Mandalorian kommer til å dra Star Wars fans til Disney +

Konseptet er passe råttent, men gjestene er med på det og lager den ene pinlige situasjonen etter den andre, i tillegg til Barack Obama har store stjerner til Brad Pitt, Bruce Willis, Jennifer Aniston, Justin Bieber og Jerry Seinfeld har gjestet det populære showet og laget kaos.

Serien ble etterhvert plukket opp av strømmetjenesten Amazon Prime, men det er Netflix som står bak den kommende spillefilmen.

I den ferske traileren for filmen ser vi Zach Galifianakis, for mange mest kjent fra «Hangover»-filmene, snakke med blant andre Matthew McConaughey, Benedict Cumberbatch og David Letterman. I tillegg til disse finner vi blant andre Keanu Reeves og Peter Dinklage på rollelisten til filmen.

Les på Sporten: 10 usynlige Manchester United spillere som ble geniale etterpå

Zach Galifianakis, kjent fra Hangover-filmene, står bak «Between Two Ferns».
Filmen vil slippes på Netflix fredag neste uke, den 20. september. Scott Aukerman har regi, med Funny or Die som produsenter. De har gitt en kort forklaring på hva seerne har i vente:

– Zach Galifianakis drømte om å bli stjerne. Men da Will Ferrell oppdaget showet hans «Between Two Ferns» og lastet det opp til Funny or Die ble han en viral klovn. Nå legger Zach og teamet hans ut på en reise for å fullføre serien med kjendis-intervjuer for å gjenreise ryktet sitt.