Westworld sesong tre gjør et «radikalt skifte»

0
1045

Hvis du fortsatt savner Breaking Bad, gode nyheter – «Aaron Paul» er tilbake, og han er «moodier» enn noensinne!  – Han dukker opp i en trailer for den tredje sesongen av HBO-serien Westworld. Og det ser like bisart og surrealistisk som de to første sesongene, men samtidig er det i en helt ny verden.

Mens de to første sesongene fokuserte på temaparker med menneskelignende roboter, ser sesong tre ut til å ta en mer futuristisk tilnærming. I et intervju i fjor beskrev showskaper Jonathan Nolan de neste episodene som et «radikalt skifte».

Svarene hans var like kryptiske og svevende som man kan forvente.

Les på sporten, NB Svensk: Fördelarna med sportsbetting

«Det som er overbevisende og attraktivt er at de ikke er menneskelige,»

«Som vi sa i showet, er mennesker bundet av de samme løkkene, vertene er på noen måter enda mindre bundet. Du kunne ikke forvente menneskelige egenskaper til å tåle og overleve den typen historie som vi forteller. »

«De er eksistensielle. De spenner over eoner. Og det er et fascinerende nivå av historie å engasjere seg i. »

Les på Sporten: Borussia Dortmund kliner til og overrasker alle med overgangskupp

HBO, som lager showet, er under ikke ubetydelig press for å sikre at det blir bra. Det er selvfølgelig det «normale» presset med å gjøre det bar, men en ny studie har viser at nettverket ligger langt etter Netflix når det gjelder egenprodusert innhold.

40% av forbrukerne sa Netflix var nummer en for originale show, bare 11% sa det samme med HBO. Disse tallene vil trolig droppe enda lavere for HBO nå som Game of Thrones er avsluttet.

Les: Ny drikketabbe i siste episode av «Game of Thrones»

HBO har satt serieskapningen på høygir og skal ha mye i ermet, bare tiden vil vise om Westworld klarer å begeistre nok til å demme opp for Game of Thrones.