10 minutter etter han fikk lappen skjedde dette!

0
885

Det må være en umåtelig stolt kjørelærer som får vite at en elev, bare 10 minutter etter han fikk lappen kjørte rett ut i vannet. – Eleven hadde tydeligvis ikke fulgt med i timen da fordelene med å legge vekk telefonen mens man kjører ble forklart.

Et overvåkningskamera filmet hvordan mannen kjørte over en smal bro og så plutselig svingte skarpt til venstre, og dermed for han og hans nye bil rett ned i vannet.

Les: Eli Roth skal filmatisere et av verdens mest populære sci-fi-skytespill

«Herr Zhang var etterpå ærlig på hva som hadde skjedd:Under kjøringen tok jeg tak i telefonen og prøvde å lese noen meldinger mens to personer gikk foran meg på broen. Plutselig ble jeg nervøs og snudde til venstre, sier mannen»

«Heldigvis fløt bilen ovenpå en stund. Jeg kunne ikke åpne førerdøren, så jeg måtte sparke døra opp motsatt side. Ellers har jeg kanskje aldri kommet ut, sier den uoppmerksomme bilisten som fikk skulderen revet av ved et uhell».

Når behovet er størst, er imidlertid assistansen vanligvis nærmest, og øyenvitner hjalp derfor den nybakte bilisten opp av vannet og sørget for tørre klær til ham, mens politiet sørget for berging av bilen.

Hvorvidt mannen avventer en rettsforfølgelse er ukjent, men ifølge South China Morning Post er straffen for å ha brukt telefonen bak rattet et klipp i førerkortet og en bot på maksimalt 200 kinesiske yuan, tilsvarende omtrent 250 kroner.