90 år gamle Richard Donner gleder seg til å lage Leathal Weapon 5

0
941

Verken Danny Glover, Mel Gibson eller regissør Richard Donner er «Too old for this shit», de er alle i gang med å lage en femte «Dødelig våpen» film.

Den første Leathal Weapon filmen kom i 1987, den fullstendig gale Martin Riggs og den snart pensjonerte Roger Murtaugh ble en umiddelbar suksess.

Richard Donner som blant annet har suksesser som Supermann og en drøss med TV serier er klar for en femte og avsluttende film.

Les: «Voksen mann» og VM vinner har samlet alle originale Pokémon-kort

90 år gamle Donner, som regisserte alle de fire tidligere filmene, hevder han er klar, villig og kapabel til å gå løs på en ny film i serien, som visstnok skal hete Lethal Finale. Som tittelen tilsier, er det snakk om det aller siste buddy-cop-eventyret til Martin Riggs og Roger Murtaugh.

I et intervju med The Telegraph uttrykker Donner optimisme, til tross for hindringer som Mel Gibsons rasistiske og kvinnefiendtlige utsagn de siste to tiårene, den pågående globale pandemien og alderen til alle involverte.

Les på Engelske Klubber: Gir ikke opp jakten på Joshua King

Dette er den siste. Det er både mitt privilegium og min plikt å legge det til sengs!


Den forrige filmen i serien hadde premiere i 1998, og utviklingen av den femte filmen begynte visstnok allerede i 2007. I utgangspunktet var Mel Gibson og Danny Glover ikke interessert i å bidra i filmen, men nå er de klare for action. Manuset til Lethal Finale er skrevet av Channing Gibson (Dødelig våpen 4), og filmen skal produseres av Donner og Dan Lin (Aladdin).

Vi vet ikke hva den femte og siste filmen skal handle om, men Danny Glover spilte en karakter som var én uke unna å gå av med pensjon i Lethal Weapon 3 fra 1992, så vi er spent på hva slags politi-eventyr han skal begi seg ut på nå!

Les på Sporten: Ole Gunnar mener Ethan Laird trenger litt mer kjøtt på beina

Fra 2016 til 2019 gikk det en Dødelig våpen-serie på TV. Til å begynne med fulgte serien Damon Wayans som Roger Murtaugh og Clayne Crawford som Martin Riggs, men da Clayne Crawford ble sparket for upassende oppførsel, ble han byttet ut med Sean William Scott, som spilte karakteren Wesley Cole, løst basert på Rene Russos karakter Lorna Cole fra filmene.