«Voksen mann» og VM vinner har samlet alle originale Pokémon-kort

0
899

Christoph Kramer er ikke pensjonert, men han har en pasjon for Pokémon-kort.

Den 29 år gamle midtbanespilleren og VM vinneren har brukt en god del av sin betydelige lønn som spiller for Borussia Mönchengladbach til å samle alle 151 originale Pokémon-kort. – Og han skryter av det på Instagram.

Les: Super Nintendo World lover at 2021 blir fantastisk

«Det var alltid en barndomsdrøm å ha dem alle.» forteller han til SPORTbible, bare noen dager etter at han hjalp sitt lag med å hente tre poeng mot Bundesliga laget Arminia.

Det å samle Pokémon-kort er fortsatt etter å ha eksistert i 25 år populært, faktisk får vi høre det er mer populært enn noen gang. – Hvis du trenger bevis, gjør et Google søk. – Du vil finne ut at et en første utgave forseglet basesett booster-boksen (som er det gjeveste du kan ha) er solgt for opp til 400 0000 dollar.

Les på Sporten: BBC mener Joshua King vil erstatte rekordkjøp

Faktisk solgte et PSA GEM-MT 10-tilstand Charizard-kort nylig for over $ 220.000 til tidligere rapper og Twitch-streamer Logic.

Den fascinerende verdenen til Pokemon og memorabilia som følger med den, har blitt en seriøs hobby for millioner av fans siden den ble utgitt på midten av 90-tallet, inkludert for den tyske VM vinner 2014.

Kramer inviterte nylig folk inn for å se hans imponerende samling.

Den tidligere Bayer Leverkusen og VfL Bochum-spilleren Kramer den stolte eieren av alle 151 originale kort, inkludert basissettet Charizard.

Tidligere denne uken åpnet midtbanespilleren seg om hobbyen sin, og han, som så mange av oss som leser dette nå, begynte å samle som ung.

«Jeg antar at hvert barn født på 90-tallet var en enormt Pokémon-fan».

«Det var flott å samle kortene på barneskolen, og det var alltid en slags barndomsdrøm å ha dem alle.

Og hva synes hans Gladbach-lagkamerater om samlingen hans?

«Jeg må si at jeg kjøpte noen kort også, men jeg betalte ikke mye.» Sier Kramer. «Jeg vet ikke nøyaktig hvor mye verdien er, men jeg håper tiden spiller for meg, som vi vil si på tysk. Men jeg ville aldri solgt dem.

«Jeg tror de fleste av dem [lagkameratene mine] gjorde det samme som barn, men de ga bort kortene sine og sluttet å samle. Men de sier respekt og gratulerer meg!»