Alex Rodriguez trekkes nå inn i Jennifer Lopez og Ben Afflecks ekteskapsproblemer

0
555
Jennifer Lopez og Alex Rodriguez i et romantisk øyeblikk med to mobiltelefoner i 2018.

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez var gift i 2 år og sammen fra 2017 til 2021.

Jennifer Lopez som for tiden er aktuell med den grusomme Science fiction Atlas som handler om noe så orginalt som krig mellom kunnstig intelligens og mennesker er igjen i trøbbel med sitt ekteskap med filmstjernen som aldri smiler Ben Affleck.

Les: Ny Hunger Games-bok og film på gang

Ifølge Miami Herald ser det ut til at eventyrromantikken mellom de to faller fra hverandre, de har kilder som indikerer at Affleck har flyttet ut av deres felles hjem.

Les på Engelske klubber: Ronaldo har pekt på Liverpool-stjernen han trenger for å skinne

Affleck og Lopez, kjent som Bennifer, et av Hollywoods maktpar i 2002 før de skilte seg to år senere. Gjenforeningen deres i 2021, etter Lopezs brudd med Alex Rodriguez, vekket lidenskapen deres på nytt og førte til et spektakulært bryllup i 2022.

Men mindre enn to år etter at de ble knyttet, tyder rapporter på at forholdet deres er i ferd med å smuldre opp, og Lopez’ eks, A. -Rod, ser ut til å dukke opp igjen i fortellingen.

Ifølge In Touch Weekly, «han følte at JLo kastet ham ut med søpla da hun fikk et bedre tilbud fra Ben, og det gjorde et stort «inntrykk» på ham. Han gikk fra å planlegge et bryllup til å se henne gifte seg med noen andre i det som føltes som et øyeblink Det var det verste året i livet hans. Jennifer (54) og Alex (48) begynte å date i begynnelsen av 2017 og forlovet seg to år senere. I april 2021 hadde de imidlertid avbrutt forlovelsen. Kort tid etter at bruddet deres ble bekreftet, ble Jennifer sett tilbringe tid med Ben.

Tegn på problemer ble tydelige da Jennifer begynte å delta på store begivenheter solo, inkludert Met Gala og hennes «Atlas»-premiere. I tillegg rapporterte TMZ at paret planlegger å selge Beverly Hills-herskapshuset de kjøpte for litt over 60 millioner dollar for litt over et år siden.

Les på Sporten: Kasper Schmeichel brukte tre sekunder på å avslå giganttilbud

Dette potensielle salget ser ut til å indikere retningen deres forhold kan være på vei. Paret hadde brukt nesten to år på å lete etter det perfekte hjemmet. – Ben Affleck skal ikke være fornøyd med Jennifer Lopez sitt raske skifte i romantiske interesser og Alex Rodriguez skal i følge sladderpressen være et tema.

Alexander Emmanuel Rodriguez, med kallenavnet «A-Rod», er en amerikansk tidligere profesjonell baseball-shortstop og tredje baseman. Rodriguez spilte 22 sesonger i Major League Baseball for Seattle Mariners, Texas Rangers og New York Yankees. – Han er den rikeste som noen sinne har spilt i MLB med en formue på 350 millioner dollar. – Mye av det tjent etter han la opp som spiller.