Ubisoft vil gjenskape eldre Assassin’s Creed-spill

0
358
Ubisoft vil gjenskape eldre Assassin's Creed-spill

Det er flere Assassin’s Creed-spill under utvikling, og Ubisoft har som mål å gi ut flere spill i serien med jevne mellomrom.

I en Q&A-sesjon med Ubisoft-sjef Yves Guillemot bekreftet han at nyinnspillinger av eldre Assassin’s Creed-spill kommer, og sa: «Spillere kan være begeistret for noen nyinnspillinger, som vil tillate oss å se på noen av spillene vi har laget tidligere. og moderniser dem; det er verdener i noen av våre eldre Assassin’s Creed-spill som fortsatt er ekstremt rike.» Imidlertid presiserte Guillemot at serien vil ha mer spillvariasjon mellom oppføringene.

Les: Ny Hunger Games-bok og film på gang

Mens målet er å gi ut flere Assassin’s Creed-spill regelmessig, sa han at de ikke vil være nøyaktig samme opplevelse hvert år. Han bruker de kommende Assassin’s Creed Shadows og Assassin’s Creed Hexe som eksempler. «Det er mange gode ting i vente, inkludert Assassin’s Creed Hexe, som vi har annonsert, som kommer til å bli et veldig annerledes spill enn Assassin’s Creed Shadows,» forklarte han. — Vi kommer til å overraske folk, tror jeg.

En nyinnspilling av Assassin’s Creed 4: Black Flag er angivelig i arbeid, med kodenavnet Obsidian, og det vil passe med den nye retningen serien går, hvis den eksisterer. Imidlertid kommer det også angivelig ikke til å bli utgitt på noen år siden den er i tidlig utvikling.

Assassin’s Creed Mirage fra 2023 ble laget for å ha en stil og setting som ligner den aller første Assassin’s Creed, med moderne innslag. Nå ser det ut til at Ubisoft tar det ett skritt videre og omskaper dem.

Les på F7: Over to tiår med klipp og nyhetssaker har blitt slettet fra Paramounts familie av nettsteder