Andor ser ut som den beste Star Wars-serien til nå

0
400

Disney og Lucasfilm overrasket oss alle med sin siste trailer denne uken. Andor som er et kommende Star Wars serie ser ut som et imponerende visuelt mesterverk.

Sammenlignet med Obi-Wan Kenobi, The Book of Boba Fett og The Mandalorian, legger Andor mye mer inn i å være visuelt drevet.

Grunnen til at det ser så bra ut? Vel, det handler ikke bare om budsjett (vi er sikre på at budsjettene for alle showene var omtrent like), men filmteknikkene som ble brukt er forskjellig.

Les: Første titt på Keanu Reeves retur i John Wick 4

Showrunner Tony Gilroy snakket med Empire (som også var med på å forme Rogue One, filmen der vi først møter Andor) at showet har unngått Disneys StageCraft-teknologi.

StageCraft er en massiv virtuell vegg som bruker projeksjon som en måte å skape oppslukende digitale sett for skuespillere å opptre i. Det er en suveren erstatning for greenscreen og betyr at skuespillerne føler at de faktisk er på stedene de er ment å være.

Problemet er: det er fortsatt en manipulasjon, og for Gilroy ønsket han å gå tilbake til faktiske sett og steder for showet.

«Ja, vi er gammeldagse,» sier han til Empire, «vi brukte ikke StageCraft i det hele tatt.»

Ifølge Disney fokuserer Andor på å utforske «et nytt perspektiv fra Star Wars-galaksen, med fokus på Cassian Andors reise for å oppdage forskjellen han kan gjøre. Serien bringer frem historien om det gryende opprøret mot imperiet og hvordan mennesker og planeter ble til involvert.»

LES: Football Insider: Liverpool sikrer seg signaturen til Jude Bellingham

Showet har Diego Luna i hovedrollen som Cassian Andor, som også virker fornøyd med gammeldags filmskaping som forklarer til Empire: «Som skuespiller er det vakkert. Alt er mekanisk. Du samhandler med ekte ting.»

Den nye Andor-traileren kommer med nyheter om at showet har en liten forsinkelse og kommer ut 21. september, hvor vi får en tre-episoders premiere.

Les: Statens legemiddelverk endrer anbefalinger for paracetamol