Første titt på Keanu Reeves retur i John Wick 4

0
383

Det er liten tvil om at vi gleder oss til fjerde del i verdens fremste pistol ballet John Wick.

Denne gangen møter Keanu Reeves som vanlig overveldende motstand og leiemordere ekstraordinær under ledelse av Chad Stahelski.

Les: Floyd Mayweather har akkurat kjøpt enda en Rolls-Royce Cullinan

John Wick 4 har premiere om ett år
Under San Diego Comic-Con International fikk regissør Chad Stahelski et stor oppmerksomhet med å vise de første bildene sammen med nye opptak, plakater og alt du kan tenke deg for å få John Wick-fansen til å gå av skaftet.

John Wicks første plot
Da John Wick hadde premiere i 2014 ble den en umiddelbar hit på grunn av dens velleverte historie, dens utrolig fascinerende og koordinerte kampscener, og plottet som aldri svikter for en pensjonert leiemorder som blir tatt ut av pensjon på grunn av en tragedie, dette gang tragedien var hunden hans Daisy som ble grusomt myrdet.

John Wick 4 skulle komme på kino i mai 2022, men etter store forsinkelser vil den ha premiere 24. mars 2023. Reeves vil dele skjermen med sin mangeårige skuespillervenn og partner Laurence Fishburne, samtidig som han tar med seg tungt. slagere som Ian McShane og Lance Reddick. Videre vil vi kunne se Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins og Clancy Brown.

Les: Luis Suarez følger hjertet og avviser Wayne Rooney


Denne flotte teaseren er en actionfylt kampsportthriller av beste sort med et utvalg skurker som vil gjøre sitt beste for å få slutt på John Wick-navnet, men det er nesten positivt at de vil mislykkes og sannsynligvis lide under intensjonen.