Jennifer Lopez ville gifte seg kjapt i frykt for at Ben Affleck skulle få kalde føtter

0
468
Godt gift!

Artisten og skuespilleren Jennifer Lopez har rukket å bli 52 år gammel uten at det har noen synlige tegn. Lopez som nå bytter navn etter å ha giftet seg med Ben Affleck har en formue på 400 millioner kroner.

Hennes kjærlighetsliv viser med all tydelighet hun ikke har en «type» hun forelsker seg i. López har tidligere vært sammen med Sean Combs (kjent som blant annet P. Diddy og Puff Daddy) og vært gift med Ojani Noa og Chris Judd.

Hennes forlovelse i 2002 med skuespilleren Ben Affleck var lenge en mediebegivenhet. Ben Affleck ga en forlovelsesring til Jennifer som var verdt over 8,1 millioner NOK. De avsluttet forholdet i 2004. Samme året giftet hun seg med smørsanger Marc Anthony. I 2011 kunngjorde paret at de skilte lag. Høsten 2011 ble hun sammen med 18 år yngre backup-danseren Casper Smart som har vært et av og på forhold, men i 2016 ble forholdet helt slutt.

Les: «Ringenes Herre, Maktens ringer» ser absolutt fantastisk ut

I fjor fant hun tilbake til Ben Affleck.

Jennifer Lopez ville gifte seg fort i frykt for at Ben Affleck skulle få kalde føtter. (Skal vi se hennes personlige statistikk og resten av verdens også for øvrig er ikke ekteskap akkurat en garanti)

Paret knyttet sammen forrige helg ved et overraskende bryllup i Las Vegas etter å ha gjenopplivet forholdet deres i fjor. – De fikk bare selskap av barna sine under seremonien. Ekskona til Affleck, Jennifer Garner, nøt solen ved Lake Tahoe i helgen og har ikke kommentert bryllupet.

«Ben fortalte Jen om bryllupet, men jeg blir fortalt at det tidligst var fredag. Det var veldig, veldig minimalt planlagt på forhånd og var stort sett en spur av øyeblikket. Violet ble hjemme fordi hun er ekstremt lojal mot moren sin ,» sa en velplassert Hollywood-kilde til The Post.

Les: LEGO presenterer «The Office»

J-Lo fryktet at Affleck skulle få kalde føtter
Det kom da et forslag om at Lopez har ønsket å gifte seg med Affleck helt siden han fridde, og det var til og med bekymringer om at hvis de ikke giftet seg snart, kunne regissøren og skuespilleren få kalde føtter.

Når det gjelder hvorfor nå, la Hollywood-kilden til: «[Lopez] har vært klar til å gifte seg siden natten da Ben fridde. Hun ønsket å låse dette og fjerne enhver sjanse for kalde føtter ASAP!»

Lopez var tydelig opprømt som hun også til sosiale medier og hennes nyhetsbrev OnTheJLO for å diskutere bryllupet og hennes følelser for Affleck.

Etter å ha posert for bilder i en rosa Cadillac, skrev den 52 år gamle sangeren og skuespillerinnen: «Stå på lenge nok, og kanskje vil du finne det beste øyeblikket i livet ditt i en gjennomkjøring i Las Vegas klokken halv tolv. morgenen i kjærlighetens tunnel kjøre gjennom, med barna dine og den du vil tilbringe for alltid med.

«Kjærlighet er en stor ting, kanskje det beste av ting – og verdt å vente på.» Hun meldte seg ut som fru Jennifer Lynn Affleck.

Les: Edinson Cavani lander hos en gammel kjenning i La Liga

Ben Affleck har også vært gift før. Den 7. mai 2005 bekreftet Afflecks kjæreste Jennifer Garner (kjent som Sidney Bristow fra TV-serien Alias) at hun er gravid med parets første barn. Ben og Jennifer giftet seg 29. juni 2005.[10] Den 1. desember 2005 ble parets første barn, Violet Anne Affleck, født i Los Angeles i California. Deres andre barn, Seraphina Rose Elizabeth, ble født 6. januar 2009.