«Ringenes Herre, Maktens ringer» ser absolutt fantastisk ut

0
584

Prime Video la ut traileren torsdag og så langt er den i skrivende stund sett over fem millioner ganger. – Det ser fantastisk ut, men noe annet ville vært svært rart serien koster en milliard dollar.

Endelig har den første traileren i full lengde for Amazon Prime Videos enorme Lord of the Rings-prequel-serie blitt avduket, og tar seerne tilbake til «middle earth» for nok en fortryllende, om enn forbannet reise.

Det er enorme forventninger til The Rings of Power, spesielt etter at den siste serien med Hobbit-filmer ikke klarte å fange magien i Peter Jacksons originale filmtrilogi. Etter den første traileren å dømme, kan imidlertid Amazon Prime Video har klart det.

Les: «Succession» ønsker å filme i Norge

Traileren du kan se under får «Ringenes Herre»-fansen glimt av karakterer som Isildur (Maxim Baldry), Elendil (Lloyd Owen) og dronningregenten Míriel (Cynthia Addai-Robinson), så vel som de ulike rikene i Middle Earth som blir å se i serien, både dvergenes kongerike Khazad-dûm og alvenes Lindon og Eregion.

Mye er i likhet med Jacksons Tolkien-filmatiseringer innspilt på New Zealand. Regissører er J.A. Bayona, Charlotte Brändström og Wayne Che Yi.

«Lord of the Rings: The Rings of Power» har premiere 2. september.

Les: Brukte seks år på å dra på seg Chelsea-drakta