Artister rømmer Amazon

0
987

Etter at Amazon som er kjent for å ha slavekontrakter gjorde avtale med den moderne utgaven av Stasi og Hitlerjugent ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement). – Var det den siste dråpen som fikk begeret til å flyte over for en rekke artister.

Selskapet som legger samfunn øde gjennom å levere varer billigere enn den lokale butikken er nå en samarbeidspartner for ICE som er bak overgrep og død for mennesker i nød.

Les: Victoria’s Secret dropper årlig moteshow

Jeff Bezos er et skikkelig rasshøl!

Eier Jeff Bezos som egentlig heter Jorgensen har blitt verdens rikeste mann på å lure unna skatt i ekstrem skala, underbetale sine ansatte så de ikke kan leve av lønnen, kjøpe ut korrupte politikere og bevist gå etter konkurrenter.

Etter at 1.000 musikere signerte et felles opprop under navnet «No Music for ICE» som oppfordret til boikott av Amazon-sponsede arrangementer for noen uker siden, går det nå ut en videre oppfordring til artister om å trekke musikken sin fra Amazons digitale plattformer for strømming.

Ifølge Medium har blant annet Speedy Ortiz, Atmosphere, Jay Som, Deerhoof, Cake, La Neve, Adult Mom, Told Slant, Harry and the Potters, Evan Greer, Dan Friel, Priests, Car Seat Headrest, Hurray for the Riff Raff og Immortal Technique signert oppropet – i tillegg til flere medlemmer av det legendariske bandet Fugazi.

I en uttalelse sitert av Stereogum meldes det at raseriet mot Amazon stammer fra kontrakter selskapet har inngått med ICE og at oppfordringen om boikott av Amazon sine strømmetjenester kommer «i solidaritet med de mange gruppene rundt om i landet som kjemper for å stenge ned ICE og få slutt på familieseparasjoner, deportasjoner og andre grusomheter».

Ettersom Amazon allerede sliter i strømmemarkedet, med sterke konkurrenter som Apple Music, Spotify og Tidal, mener initiativtakerne bak «No Music for ICE» at dette vil være et effektivt virkemiddel.

Les på Sporten: Wayne Rooney er på plass på lørdag